Start a new topic
A

Anonymous

Palkkahistoriatietojen tulostuminen vuosi-ilmoitukselle tilanteessa, kun asiakas on siirtynyt Netvisoriin kesken vuotta

07-10-2015 4:39 pm posted by Anonymous

Kun meille tulee uusi asiakas kesken vuoden viemme palkkatiedot historiatietoihin, jotta kumulatiiviset saldot vuoden alusta näkyisivät palkkalaskelmalla oikein. Kun tekee vuosi-ilmoitusta niin ohjelma tuo historiatiedotkin vuosi-ilmoitukselle ja jos edellinen tilitoimisto on tehnyt vuosi-ilmoitukset alkuvuoden osalta niin me joudumme muokkaamaan vuosi-ilmoitusta käsin niin että siinä näkyy vain netvisorissa lasketut palkat. Saisiko vuosi-ilmoitukseen jonkinaista aikarajausta palkkatietojen osalta tai jos voisi valita että historiatiedot eivät tule ilmoitukselle ollenkaan.

1 Comment

S

Sini Alamäki

25-10-2017 8:23 am posted by Sini Alamäki

Kiitos kehitysehdotuksesta. Tämä kyseinen ehdotus on ollut äänestettävänä ja kommentoitavana jo kauan eikä ole kerännyt yleisesti sellaista kiinnostusta commynityläisten joukossa, että nostaisimme tämän tarkemmin priorisoitavaksi.

Tavoitteenamme on toteuttaa muutoksia, joilla on mahdollisimman suuri hyöty asiakaskunnallemme. Lähestyvän tulorekisterin myötä olemme linjanneet, ettemme lähtökohtaisesti tee kehitystyötä nykyisiin ilmoituksiin vaan tulemme käyttämään tuotekehityksen paukkumme sinne, missä muutosten hyöty on pidempiaikainen.

Tämän kyseisen muutoksen osalta emme ryhtyneet toimenpiteisiin aiemmin myöskin siksi, että vuoden 2016 ilmoituksesta alkaen verottajan suunnasta informoitiin, että palkat tulee aina ilmoittaa koko vuodelta kerrallaan. Vaatimus tosin osoittautui käytännössä liian työlääksi tilitoimistoille ja kumottiin verottajan suunnasta niihin aikoihin kuin vuosi-ilmoitusta teimme.

Siirrän ehdotuksen arkistoon.

Login or Signup to post a comment