Start a new topic
A

Anonymous

Laskulta tallentuisi "esim. merkki ja/tai viitteemme" ostoreskontranäkymän sarakkeeseen

22-09-2015 2:57 pm posted by Anonymous

Meillä on ISO ongelma. Netvisoriin pitää saada nopeasti sellainen toiminto että ostolaskulla kohdassa "merkki" ja / tai "viitteemme" kohdat näkyisivät ostolaskureskontranäkymässä ja ostot saataisiin sortteerattua myös näillä kriteereillä. Netvisor poimisi automaattisesti tämän tiedon ostolaskulta ostolaskureskontranäkymään. Näin jo ostolaskua / tilausta tehtäessä löytyy nopeasti oikea asiatarkastaja. Tällä toiminnolla on KIIRE!

Esimerkiksi jos on 20 laskua samalta toimittajalta, nyt joudumme avamaan kaikki laskut ja sitten valitsemaan asiatarkastajan. Tällä toivomallamme toiminnolla asiatarkastaja löytää nopeasti hänelle kuuluvat laskut. Asiatarkastajia voi olla hyvinkin yli 5 kpl.

Terveisin

Varsinaisbitumi Oy

Jaakko Heininen

puh. 0400-821089


A

Anonymous

01-10-2015 10:39 am posted by Anonymous

Hei,

Tämä ehdottamasi ominaisuus kieltämättä helpottaisi montaa asiaa, myös ostolaskujen kohdistusta ostotilauksiin. Aiemmin ostolaskujen kohdistus onnistui laittaimalla ostotilausnumeron riviselitteeseen, mutta päivityksen yhteydessä oikean ostotilauksen ja laskun pystyy näkemään vain tuolla viitteemme kentällä. Tämä aiheuttaa turhaa pomppimista eri ikkunoiden välillä kun täytyy käydä lisäilemässä ostolaskuihin noita viitetietoja jotta voi valita oikean ostotilauksen ja ostolaskun kohdalleen.

Ääni idealle täältä

J

Jani Korhola

08-09-2016 9:58 am posted by Jani Korhola

Hei Jaakko ja Mikko,

Olemme tekemässä pieniä muutoksia ostoreskontranäkymään tässä syksyn aikana ja lisäämme viitteemme ja viitteenne -sarakkeet samassa yhteydessä.

A

Anonymous

15-12-2016 11:06 am posted by Anonymous

Hei,

Onko tämä lisäys tulossa millon? Näkymässä ei vielä näy viitteenne/viitteemme- saraketta, ainoastaan viitenumero- sarake löytyy.

J

Jani Korhola

15-12-2016 12:27 pm posted by Jani Korhola

Hei Vivika,

Nuo sarakkeet ovat tulossa samalla kun julkaisemme mahdollisuuden asettaa ostolasku ja/tai toimittaja maksukieltoon. Ilman yllätyksiä nämä ehtivät vielä tuotantoon joulukuun aikana.

Login or Signup to post a comment