Start a new topic
A

Anonymous

Ostolaskujen kertatiliöinti ei "nollaa" jo tehtyjä tiliöintejä

08-01-2019 11:55 am posted by Anonymous

Ostolaskujen Kertatiliöintiä käyttäessä, ohjelma hakee oletustiliksi kirjanpidon tilin joka yliajaa jo tehdyt tiliöinnit. Tämä on ei niin mukava ominaisuus tilanteissa, joissa halutaan yhdistää rivit yhdeksi, mutta tiliöinti ei välttämättä ole sama kuin oletus, ja kun tiliöinnin on alunperin tehnyt esim asiakas joka kertatiliöintiä ei voi/osaa/halua/saa tehdä.

Tähän kehitysehdotus, että ohjelma jättäisi kertatiliöintiä käytettäessä käyttäjän jo käyttämät kirjanpidon tilit ja vain yhdistelee rivit yhdeksi riviksi. Esimerkiksi jos käyttäjä on laittanut tiliöinniksi 4000 mutta oletustileissä on 4010, ei kertatiliöinti poista tuota 4000 -tiliä vaan jättäisi sen paikalleen.

Tähän vielä jatkokehitys, joka tosin lienee liikaa toivottu, että jos käytettyjä tilejä on useampi, osaisi ohjelma laskea rivit yhteen kirjanpidon tileittäin tai vaihtoehtoisesti kuten Ostolasku tiliöintirivien yhdistäminen ideassakin sanottu, pystyisi "yhdistä rivit" toiminnolla laskea yhteen tietyt valitut rivit. Tuo voisi joissain tapauksissa jopa poistaa kertatiliöinnin tarpeen.

1 Comment

A

Anonymous

09-01-2019 11:19 am posted by Anonymous

Kyllä, kirjanpitotilin mukaan yhdistely olisi monesti parempi vaihtoehto kuin nykyinen alv-prosentin mukainen yhdistely.

Login or Signup to post a comment