Start a new topic
A

Anonymous

TILIÖI PAINIKE OSTORESKONTRAAN

22-06-2016 4:17 pm posted by Anonymous

Saako ostoreskontraan erillisen TILIÖI painikkeen?


A

Anonymous

23-06-2016 8:59 am posted by Anonymous

Hei Tuula,

Jos ostolasku on jo asetettu toisille henkilöille tarkastettavaksi ja hyväksyttäväksi, näkyy kirjanpitäjällä ostolaskulla tiliöi lasku -painike

Auttaisiko tuo toiminto tässä vai oliko mielessäsi jokin toinen tiliöintipainke?

A

Anonymous

26-06-2016 7:16 am posted by Anonymous

Hei

Parasta aikaa tiliöin asiakkaani Pohjois-Karjalan Systeman laskuja mitkä ovat hyväksytty tilassa ja jos lasku on maksamatta niin tuolta vie maksatukseen valikon alta joudun joka laskulle valitsemaan tuon tiliöi kohdan. Ei siis ole tiliöi painiketta mikä kyllä nopeuttaisi valmiin tiliöinnin hyväksyntään.

Ystävällisin terveisin

Tuula Jehkonen

kirjanpitäjä

040-837 2127

Tilitoimisto Likvidi Oy

<http://www.likvidi.fi/>

J

Jani Korhola

17-01-2018 10:33 am posted by Jani Korhola

Hei Tuula,

Tuollaista toimintoa ei ole suunnitteilla. Olet toivottavasti kuitenkin jo huomannut ja käyttänyt reskontrassa olevaa toimintoa jolla voit valita halutut laskut ja sitten laskunäkymässä siirtyä aina seuraavalle laskulle. Tämän pitäisi nopeuttaa käsittelyä.

A

Anonymous

17-01-2018 10:53 am posted by Anonymous

Hei Jani Korhola

Tuo ehdottamasi on todella hidas tapa, joutuu odottelemaan kun edellinen lasku tallentuu että pääsee seuraavaan. Avaan 10 laskua välilehtiin, kun edellistä laskua tallennetaan tai kertatiliöidään niin siirryn jo seuraavaan välilehteen tekemään toimenpiteitä seuraavalle laskulle ja sitten seuraavalle ja sitten aloitan rivin alusta ja painan tallenna ja kun kone taas tallentaa niin olen jo painamassa seuraavan laskun tallennuspainiketta. Ei tässä ehdi odottelemaan että ohjelma saisi tallennettua, vyörytettyä yms. kun se on niin hidasta, KAIPAAN SIIS EDELLEEN TALLENNA PAINIKETTA. Tuossa rivillä on tilaa se laittaa, mikä siinä on niin vaikeaa että sitä ei voi lisätä, ainakaan tällä syömisellä en keksi mitä haittaa siitä olisi?

T:Tuula

Login or Signup to post a comment