Start a new topic

A

Anonymous

21-12-2017 9:22 am posted by Anonymous

Yleensä tuo ero syntyy siitä, kun laskulla on pyöristysero... Ilmoitus erotuksesta olisi erittäin kätevä, ettei sitä tarvitsisi erikseen etsiä.

A

Anonymous

21-12-2017 4:16 pm posted by Anonymous

Eihän niitä erottavia sen enempää tarvitse etsiä kun kuukauden päätteeksi ottaa kirjanpidon raportit -> tositeselailu ja laittaa ruksin kohtaan  "Näytä vain erottavat tositteet". Minusta tämä on helpompi ottaa osaksi kuukauden päätösprosessia kuin että jotain viestejä kilahtelee pitkin kuukautta.

A

Anonymous

27-12-2017 7:22 am posted by Anonymous

Moi Hanna

Juuri tuon minäkin teen joka kuukausi. On vain sattunut syystä tai toisesta niin, että kyseinen yhden sentin ero tulee esille vasta tilinpäätöstä tehtäessä. Vaikka tarkistus on tehty niin jotain on jouduttu korjaamaan sen jälkeen ja uusi tarkistus jäänyt tekemättä, tai kun on monta tekijää niin joku toinen on tehnyt jotain tämän tarkistuksen jälkeen. Näitä inhimillisiä ihmisten tekemiä virheitä vaan tulee, siksi toivoisin että kone huomauttaa; sillä kun nämä virheet ovat ihan jotain muuta kuin inhimillistä Smiley Happy

T:Tuula

J

Jani Korhola

14-11-2018 11:04 am posted by Jani Korhola

Hei Tuula,

 

Tuo kuukausittainen rutiini on se mitä tässä suosittelen, mutta tämä on sellainen asia jonka voimme ottaa mietintään kun kehitämme eri osa-alueiden viestintää. Pitkän tähtäimen tarkoitus on että käyttäjien tarvitsisi reagoida vain poikkeuksiin ja oletuksena kaikki muu hoituisi mahdollisimman automaattisesti.

Login or Signup to post a comment