Start a new topic
A

Anonymous

EScan-aineiston sähköposti yrityskohtaiseksi

20-01-2017 12:13 pm posted by Anonymous

Hoidan kolmen yrityksen päivittäiset paperityöt.

Netvisorin eScan on suht kätevä ja nopea tapa siirtää paperimateriaali sähköiseksi, skannaat ja pääset heti käsittelemään Netvisorissa.

Mutta, koska on vain yksi sähköposti johon voi itse lähettää skannatun aineiston (escan@netvisor.fi) niin samasta käyttäjäsähköpostista ei voi lähettää kolmen eri yrityksen

aineistoja. Todella ongelmallinen ratkaisu.

Onko mahdollista, että tuo escan@netvisor.fi muutettaisiinkin toimimaan per yritys? Siis samalla idealla kuin pdf-laskuja voi lähettää suoraan spostiin "y-tunnus"@scan.netvisor.fi?

Näin minäkin voisin samasta skannerista lähettää samalla omalla sähköpostillani jokaisen kolmen yrityksen skannausaineistot ja ne ohjautuisivat oikealle yritykselle.

Nyt voin skannata vain yhden yrityksen materiaalia itse, muiden materiaalin joudun skannaamaan ja lähettämään tuonne y-tunnus-sähköpostiin, josta ne tulee ostoreskontraan, jollain viiveellä. Mutta esim. käteiskuitteja en saa sitä kautta lainkaan, vielä en ole ratkaissut kuinka ne laitan Netvisoriin, paitsi siltä yhdeltä yritykseltä jolla tämä eScan ekana otettiin käyttöön.


A

Anonymous

22-01-2017 5:22 pm posted by Anonymous


Oletko kokeillut eScan käsittelyssä rivin lopussa olevasta pudotusvalikosta kohtaa "siirrä aineisto toiselle yritykselle",
auttaisiko tämä ongelmaasi ainakin siltä osin, että saisit aineiston oikealle yritykselle.

A

Anonymous

23-01-2017 12:48 pm posted by Anonymous

Saattaisipa ainakin jonkun verran auttaa.

Muistelin nähneeni jonkun tuollaisen, taisi olla silmät vialliset, kun en sitten pikaisella etsimillä enää löytänytkään.

Onhan tuo vähän hömö tapa toimia mutta parempi kuin ei mitään, kiitos vinkistä Smiley Happy

Login or Signup to post a comment