Start a new topic
A

Anonymous

Puuttuva ominaisuus

28-02-2018 12:19 pm posted by Anonymous

Netvisorista puuttuu ominaisuus jolla yhden toimittajan kaikki laskut voidaan tulostaa pdf muotoon. Jos kustannusseuranta mielessä havaitaan, että tietyn toimittajan laskujen summa on vaikka 50% enemmän kuin kustannusarviossa, pitää laskut käydä kaikki läpi asian selvittämiseksi. Jos laskut pitää lähettää perusteluiden kera asiakkaalle, pitää ne saada pdf muotoon. Jos kyseessä on vaikka 100 laskua, pitää ne tulostaa pdf muotoon yksitellen. Ominaisuuden lisääminen ei liene mahdottoman suuri muutos, koska laskut voi nytkin tulostaa yksitellen pdf muotoon.


A

Anonymous

01-03-2018 9:17 am posted by Anonymous

Ylipäätään pitäisi olla sellainen periaate, että kaikki toiminnot mitä pystyy tekemään yksitellen pitäisi pystyä tekemään massana.

Laura Sainio

01-03-2018 11:07 am posted by Laura Sainio

Hei Henri ja Joel!

Ihan suoraviivaista tuollaisen toiminnon lisääminen ei olisi, sillä laskuja tulee monista lähteistä ja niiden kuvat muodostuvat eri tavoin. Kaikilla laskuilla ei edes ole varsinaista pdf-kuvaa.

 • Skannauspalvelu: täältä saapuvilla laskuilla on pdf-kuva, jonka voi tulostaa Netvisorista
 • Manuaalisesti syötetyt laskut:
  • Käyttäjä voi syöttää ostolaskuja manuaalisesti, ja tällöin laskun kuva lisätään liitteeksi, milloin missäkin tiedostomuodossa.
  • Voi myös olla, että manuaalisesti syötetyllä laskulla ei ole kuvaa ollenkaan.
 • Verkkolaskut:
  • Laskulla on kuva liitetiedostona mikäli on käytetty Maventan verkkolaskuosoitetta.
  • Mikäli vastaanotto tapahtuu muun kuin Maventan osoitteen kautta, ei varsinaista laskun kuvaa ole, vaan laskun kuva on muodostettu verkkolaskusanomasta.

Onko yleinen tarve, että kuvaamassasi tilanteessa nuo sata laskua pitäisi esittää nimenomaan laskun kuvina toimittajalle: toimittajahan on jo itse lähettänyt ko. laskut yritykselle? Ja mitkä ovat ne tärkeimmät tiedot, mitä toimittajalle pitäisi esittää? Mietin siis, että mikä on se perimmäinen ongelma, mikä pitäisi ratkaista: äkkiseltään kuulostaa siltä, että iso nippu laskun pdf-kuvia ei ole helpoin tapa raportoida tai hahmottaa tilannetta - olipa sitten laskun lähettäjän tai vastaanottajan roolissa.

A

Anonymous

08-03-2018 9:55 am posted by Anonymous

Meillä on sama ongelma. Esim. eräässä projektissamme laskutamme ostolasku + sopimamme läpilaskutuskate asiakkaalta. Ostolaskut+kuitit pitää laittaa liitteeksi myyntilaskulle. Helpoin tapa olisi kun saisimme Laskentakohde (=Projektinumero) kohtaisesti tulostettua kaikki ostolaskut NetVisorista. Nyt ne pitää nakutella jokainen yksitellen auki ja tulostaa PDF:ksi. Ja tämähän on netin toimivuuden ja käsittelijän muistin varassa, että jokainen lasku tulostuu mukaan.

Login or Signup to post a comment