Start a new topic
A

Anonymous

Kielivalinta

20-02-2017 1:50 pm posted by Anonymous

Hei, Pystyykö tilinpäätöksen liitetietoja tekemään Ruotsiksi? Nyt ainakin tuon tase-erittelyn voi tehdä, mutta kun valitsee kielen, niin tuo liitetiedot-osio ei muuta kieltä ollenkaan.


M

Markus Anttonen

Visma

21-02-2017 6:05 pm posted by Markus Anttonen

Moi Perttu

Valitettavasti käännös on puutteellinen tämän osalta. Sama koskee myös englanninkielistä liitetietoja. Osa valikoista tulee ruotsiksi, osa suomeksi. Liitetiedon nimen voi vaihtaa muokkaamalla liitetietoja ja muokkaa raporttipohjan asetuksia -kohdasta. Suurempi ongelma on tilien nimet, jotka tulevat suomeksi. Kaikki voi kyllä muuttaa, jos näkee tarpeeksi vaivaa tai korvata liitetieto -lomakkeen kokonaan omalla pdf -lomakkeella, joka on ruotsiksi.

Asia on kuitenkin tullut jo aiemmin ilmi ja on meidän kehityspuolella tiedossa.

A

Anonymous

22-02-2017 4:39 pm posted by Anonymous

Onko milloin odotettavissa täydennystä puutteellisiin käännöksiin? Ei kai ole järkevää että jokainen yritys kääntää itse tekstit jos on tarve saada tilinpäätös toisella virallisella kielellä?


1 person likes this
M

Markus Anttonen

Visma

27-02-2017 9:16 am posted by Markus Anttonen

Moi Petri

Valitettavasti ei ole antaa aikataulua tähän. Joka tapauksessa liitetietoja joutuisi kääntämään käsin, koska liitetietojen tekstiä muokataan yrityskohtaisesti ja lisätään halutut tekstit per yritys.

A

Anonymous

06-04-2018 8:26 am posted by Anonymous

Lisäksi olisi hyvä ominaisuus, jos samaan tilinpäätökseen voisi olla kahdet liitetiedot, joista voisi valita kumman haluaa tulostuvan. Monesti esim. emoyhtiöön halutaan englanninkielinen tilinpäätös. Koska virallinen tilinpäätös ei voi olla englanniksi, täytyy liitetiedoista tehdä kaksi versiota, joista toinen on käytännössä pakko olla vaikkapa Excelillä tehty.  Kun voisi valita täppää vaihtamalla kummat liitetiedot haluaa näkyviin, jäisi ylimääräinen pdf-askartelu väliin ja seuraavana vuonna olisi valmiiksi päivittyvät pohjat molempiin kieliversioihin.

Login or Signup to post a comment