Start a new topic
A

Anonymous

Miten saan poistettua etusivulta kassavirtaennusteen, pankkitilit ja reskontratiedot?

22-02-2017 3:41 pm posted by Anonymous

Miten saan poistettua etusivulta kassavirtaennusteen, pankkitilit ja reskontratiedot?


P

Petri Miikki

23-02-2017 8:35 am posted by Petri Miikki

Moi Hannele,

Tällä hetkellä se ei ole vielä mahdollista. Toiminnallisuus tätä varten on jo tehtynä, mutta sitä ei ole vielä julkaistu, koska se on ollut meillä laadunvarmistuksessa. Tämä toiminnallisuus tullaan julkaisemaan todennäköisesti jo tänään, tämän viikon viikkopäivityksessä.

Jos sitä ei tänään julkaista, niin julkaisun pitäisi tapahtua ihan seuraavien viikkojen aikana. Tässä ensimmäisessä vaiheessa käyttäjät pystyvät poistamaan haluamansa tiedot sekä palauttamaan näkymän alkuperäisen tilaan.

Ystävällisin terveisin,

Petri Miikki

A

Anonymous

23-02-2017 9:59 am posted by Anonymous

Hei,

kiitos tiedosta, oikein hyvä, että asia on jo järjestyksessä ja teon alla.

Näitten yhtiön kannalta strategistenkin tietojen näkyminen etusivulla aiheuttaa todella kiusallisia tilanteita, kun välillä joutuu avaamaan tai vaihtamaan yhtiöstä toiseen asiakkaan tms. henkilön läsnäollessa. Uudistusten ja ohjelmien kehittelyä ohjataan ehkä vähän liikaakin kirjanpitäjän näkökulmasta. Me muut taloushallinnossa ja erilaisten projektien johdossa käytämme ohjelmia ja raportteja vähän toisesta näkökulmasta, ja Netvisorissa olisi paljon todella käyttökelpoisia ominaisuuksia, jos niitä vain oikeasti vielä pystyisi käyttämään (esim. tulostusominaisuudet aivan pielessä, urakoitsijapalaveriin ei voi viedä raporttia, jota ei pysty lukemaan kuin suurennuslasilla; tilisiirtojen järjestykseen ei ole saatu sitä pientä muutosta aikaiseksi 5 vuodessa jne). Asiakkaitten esityksiin ei kannattaisi suhtautua ylimielisesti, aina tulee joku toinen, joka ”kuuntelee” ja toteuttaa ohjelman asiakaslähtöisesti. Tästä tietenkin olette tietoisiakin.

Ystävällisesti

Hannele Vastamäki

Hannele Vastamäki

Kiinteistövarainhoito KVH Oy

Kiinteistövarainhoito-Yhtiöt

Raisiontori 7

21200 Raisio

+358405583181

hannele.vastamaki@kiinteistovarainhoito.fi

A

Arto Muikku

23-02-2017 4:59 pm posted by Arto Muikku

Hei Hannele,

Petrin yllä mainitsema muutos julkaistiin tänään ja nyt näet oikeassa ylänurkassa napin "Muokkaa näkymää". Tämän kautta voit poistaa haluamasi kohdat etusivulta.

Mainitsit tuossa lisäksi tilisiirtojen näkymästä. Tähän on parhaillaan pieni uudistus työnalla ja se julkaistaan kun saadaan todettua toimivaksi. Toivottavasti näistä on apua jatkossa!

Ystävällisin terveisin,

Arto / Netvisor-kehitys

Login or Signup to post a comment