Start a new topic
A

Anonymous

Myyntilaskun laskurivien automaattisesta muokkaantumisesta

28-09-2015 2:47 pm posted by Anonymous

Onkohan Netvisorissa mahdollista jostakin asetuksista kääntää pois ominaisuutta, että kun lähettämättömän myyntilaskun ottaa muokattavaksi, niin Netvisor automaattisesti laskee uudelleen laskurivien alvit?

 

Laskut tulevat meillä myyntireskontranäkymään ohjelmistorajapinnan kautta ja jos niihin tarvitsee muuttaa jotakin tietoa, vaikkapa lähetystapaa, niin samalla muuttuvat myös laskutusrivien tiedot automaattisesti. Tämä aiheuttaa monesti sellaista että lähetämme vahingossa laskuja, joissa on ylimääräinen alv 24% loppusummissa mukana.

1 Comment

T

Terhi Krutsin

29-09-2015 4:13 pm posted by Terhi Krutsin

Hei Mikko,

kiitos viestistänne!

Emme suosittele, että ohjelmistorajapinnan kautta tuotuja myyntilaskuja enää muokattaisiin Netvisorissa. Myyntilaskut olisi hyvä tuoda järjestelmään sellaisina, että niitä ei tarvitsisi enää muokata Netvisorissa. Jos myyntilaskuja muokataan vielä tuonnin jälkeen, tuoteriveille noudetaan tiedot tuoterekisterissä olevilta tuotekorteilta. Netvisorissa ei ole erillistä asetusta, jolla estettäisiin tuotujen myyntilaskutietojen päivittyminen muokkauksen yhteydessä.

Ennen myyntilaskun tuontia olisi hyvä tarkastaa Netvisorin asiakaskortit, että asiakkaiden laskutustiedot ovat ajantasalla, jolloin myyntilaskuja ei tarvitsisi enää muokata tuonnin jälkeen.

Login or Signup to post a comment