Start a new topic
A

Anonymous

Saako järjestelmään kirjatut tilaukset jaoteltua jotenkin kätevästi?

02-10-2015 2:26 pm posted by Anonymous

Meillä käsitellään ainakin kolmen eri sesongin tilauksia saamaan aikaan ja olisi erittäin kätevää saada nämä jaoteltua sesonkien mukaan. Toinen meidän toimintaa helpottava jaottelu voisi olla asiakkaan maa / maanosa jaottelu.

1 Comment

A

Aleksi Martikainen

05-10-2015 10:22 am posted by Aleksi Martikainen

Hei Jussi,

Ja tervehdys täältä tuotekehityksestä!

Kiitos hyvästä palautteesta. Ylläolevat jaottelut eivät toistaiseksi ole mahdollisia tilausnäkymässä. Meillä on kuitenkin tulossa myyntireskontran kokonaisvaltainen uudistus ensi vuoden ->kevään 2017 välisenä aikana ja tämän yhteydessä uudistamme myös tilausten käsittelyn. Tavoite on luoda näkymä, johon käyttäjä saa tarvitsemansa tiedot tilauksista haluttuun muotoon, jotta tilausten käsittely olisi mahdollismman helppoa ja nopeaa. Nämä teidän ehdotuksenne huomioidaan tässä suunnittelussa.

Näistä tilauksen asiakkaan maan/maan osan käyttäminen ryhmittelyssä on toteutukseltaan meille selkeä. Netvisorissa ei ole kuitenkaan ole ominaisuutta, jolla tilauksia voidaan jaotella sesonkeihin. Jotta ymmärrämme paremmin, miten sesonkiryhmittely tulisi totetuttaa asiakkaan näkökulmasta, tarvitsemme tarkemman kuvauksen käyttötapauksesta. Kysymys kuuluukin, miten nyt olette jaotelleet tilaukset sesonkien mukaan Netvisorissa (=esim. mikä tietokenttä tms., johon sesonkitieto on kirjattu vai onko sesonkia osoittava tekijä sidottu johonkin muuhun ominaisuuteen Netvisorissa?)

Yhteistyöterveisin,

Aleksi Martikainen

Business Analyst - Enterprise Processes

Netvisor Developement

Login or Signup to post a comment