Start a new topic
A

Anonymous

DT Finlandin/Starkin laskuissa usein pyöristysero ja uutena tiliöityy välisummarivit

05-06-2019 1:15 pm posted by Anonymous

Hei,

Starkin laskuissa tulee usein pyöristysero, joka pitää aina korjata manuaalisesti. Koitin käyttää laskuautomaatiota, mutta se ei toimi, koska pyöristysero syntyy vasta tiliöintiriveillä (ainoa käytettävissä oleva sääntö vertaa laskurivejä ja laskun summaa, jotka ovat samat). Mitä tehdä?

 

Nyt Stark on ilmeisesti vaihtanut myös laskutusjärjestelmää/asetuksia, koska yhtäkkiä tiliöintiriveille on alkanut muodostua myös tilaustapahtumien välisummarivit. Näitä rivejä ei ole laskuriveillä. Onko ongelma netvisorin päässä vai toimittajan laskutiedostossa? 


A

Anonymous

07-06-2019 12:55 pm posted by Anonymous

Täällä huomattu sama ongelma. Pyöristyseroja on paljon, myös muiden toimittajien laskuissa. 
Minulla toki on tapana aina yhdistää rivit yhteen, koska kirjaamme lähes jokaiselle kirjausriville projektin ja kustannuspaikan. Tämäm vuoksi pidän täysin turhana ominaisuutena että laskulle muodostuu kirjausrivit rivitekstien mukaan. Starkin laskuilla on useimmiten lähes 10 tuotetta, ja siitä syntyy kymmenen kirjausriviä automaattisesti. Kaikki tuotteet kirjaamme samalle tilille, joten en viitsi alkaa naputtelamaan jokaista riviä erikseen.

M

Markus Anttonen

10-06-2019 2:00 pm posted by Markus Anttonen

Hei

 

Netvisor lukee ostolaskun laskurivit saapuvasta laskun xml -sanomasta. Oletettavasti nyt nämä ei täsmää summan suhteen ja sanomalla tuo välisummarivi tulee laskurivi -kentässä. Se pitäisi tulla tekstimuotoisena -kenttänä, jolloin tätä ei luettaisi.

 

Jos haluat, että tätä tutkittaisiin oikealla aineistolla, niin asiasta voi laittaa meille tukipyynnön, jossa näkyy yrityksen nimi ja kyseisen laskun numero.

Login or Signup to post a comment