Start a new topic
A

Anonymous

Saako myyntilaskulle tulostuvan tilinumeron valittua asiakaskohtaisesti?

22-11-2016 2:11 pm posted by Anonymous

Asiakkaani haluaisi käyttää myyntilaskuilla eri tilinumeroa ulkomaisille asiakkaille kuin suomalaisille. Eli osalle asiakkaistaan hän haluaisi myyntilaskulle tulostuvan vain valuuttatilinsä tilinumeron ja osalle taas vain kotimaisen tilin tilinumeron. Onko tämä mahdollista Netvisorissa? En löytänyt ainakaan yhtäkkiä itse ratkaisua Netvisorista tai asiaa käsittelevää keskustelua täältä.

1 Comment

M

Markus Anttonen

Visma

28-11-2016 7:01 pm posted by Markus Anttonen

Moi Eveliina

Valitettavasti asiakkaan taakse ei voi määritellä mikä pankkitili tulostuisi Netvisorissa.

Tässä on olemassa mahdollisuus käyttää aputoiminimiä. Aputoiminimen taakse voi määritellä, mikä pankkitili tulostuu kun käyttää kyseistä aputoiminimeä. Eli tehtäisiin oma aputoiminimi mitä käytetään suomalaisille asiakkaille ja oma aputoiminimi ulkomaisille. Yritykseen perustetaan 2 pankkitiliä ja kummatkin laitetaan tulostumaan laskulle. Aputoiminimen taakse laitetaan tulostumaan vain toinen.

Miinuspuolena tässä on se, ettei aputoiminimeä saa myöskään asiakkaan taakse, joten tämä pitää valita aina laskun teon yhteydessä kummalle aputoiminimelle tekee laskun. Myöskin jos jättäisi aputoiminimen valitsematta, tulostuisi laskulle kummatkin pankkitilit.

Aputoiminimen voi perustaa myynnin perustiedoista ja sieltä aputoiminimen hallinta -kohdasta.

Login or Signup to post a comment