Start a new topic
A

Anonymous

Oma Netvisor

11-11-2020 12:26 pm posted by Anonymous

Kiitos kun on yleisnäkymää alettu kehittämään! Pari asiaa on tullut tässä vastaan kun otin Oma Netvisor näkymän käyttöön. 

 

Yhdellä asiakkaallani on kolmio ostoreskontran täsmäytyksessä ja olen hyvin varma että mitään erotusta ei ole ollut. Kävin jo päiväkohtaisesti napsuttelemassa täsmäytysnäkymän läpi 1.1. alkaen tähän päivään ja ei ollut mitään erotusta. Joten mistä tieto haetaan ja miten ihmeessä pääsen siihen kiinni? 

 

Näkymä menettää jossain asioissa merkityksensä, kun huomauttelee tulevaisuudessa olevista asioista. Esimerkkinä alv-ilmoituksen kolmio. Kun valitsen ajanjakson 1.-30.9.2020 niin miksi siellä huomautellaan lokakuun alv-ilmoituksesta? Tarkoitus kuitenkin tarkastella juuri sen kyseisen ajanjakson tilannetta, joka tässä tapauksessa oli syyskuu. 


M

Markus Anttonen

13-11-2020 10:26 am posted by Markus Anttonen

Hei Kati
Ostoreskontran täsmäytyskohdassa on ollut pikku bugi, mutta nyt se on nyt korjattu. Eli oli mahdollista, että Oma Netvisor näytti erotusta, vaikkei siellä oikeasti sitä ollut. Mutta jos ongelma vielä jatkuu, niin laita asiasta meille tukipyyntö, jossa näkyy mitä yritystä tämä koskee ja millä päivämäärärajauksella tämän saa toistettua, jos siellä vielä on jokin toinen ongelma tämän osalta.

 

Palaute on otettu ylös tuosta tulevaisuuden asioiden huomautuksista.

A

Anonymous

16-11-2020 10:58 am posted by Anonymous

Hieno homma, kiitos paljon!

A

Anonymous

04-12-2020 12:06 pm posted by Anonymous

Asiakasyrityksemme hinnasto on bruttoperiaatteella ja siitäköhän  johtuen  laskun verottomasta ja verollisesta summasta lasketut verot poikkeavat toisistaan yleensä 1s verran. 

 

Laskuista muodostuneilla kptositteilla ei ole eroja, mutta OmaNetvisor näyttää ko. yrityksen kohdalla tälle vuodelle 584 kpl tapahtumia otsikon "Kirjatun ja laskennallalisen ALV-summan ero".  

 

Ominaisuus on ohjelmassa ilmeisesti tietoinen valinta, mutta olisin kuitenkin sitä mieltä, että raportilla tulee esittää vain ne huomiot, jotka vaativat toimenpiteitä.  Noille eroile emme ilman erityistä kikkailua voi tehdä mitään eikä se ole myöskään tarpeen.

M

Markus Anttonen

07-12-2020 8:25 am posted by Markus Anttonen

Moi Helena
Jos laitat tästä meille tukipyynnön, voidaan tilannetta katsoa oikean yrityksen aineistolla ja selvittää voiko tälle tehdä mitään. 

A

Anonymous

12-01-2021 3:16 pm posted by Anonymous

samoin meillä, oma netvisorin kolmio huomauttaa jo seuraavan kuukauden alvista, kun on annettu alv-ilmoitus vaikka huomautusta ei pitäisi olla ollenkaan, kun alvit ovat ajan tasalla. Näin oli tiedotus näkymässä aikoinaan.  Jos koko ajan on kolmio päällä, niin ei sitä jaksa katsella.

 

A

Anonymous

19-03-2021 2:46 pm posted by Anonymous

Hei, mitä OmaNetvisor toiminnon kehittämiselle kuuluu? Kun meillä on näkymä  ja siellä kirkkaan punaisia palleroita, olisi kovin oleellista, että huomiot ovat oikein. 

 

Ellei yrityksellä milloinkaan ole maksettavaa ALV'a  ei negatiivisesta verosta tulisi huomauttaa virheenä. Myöskin ohjelman tulisi ymmärtää aikarajaus niin, että sen avulla voidaan rajata vain erääntyneet ilmoitukset.  

 

Nykyisellään tuolle toiminnallisuudelle on vaikeaa löytää hyötykäyttöä, mutta käyttäjien toiveitten mukaisesti korjattuna ohjelmasta voisi olla paljonkin hyötyä.  

Monen vuoden käytössämme ollut oma excel seuranta on Netvisoria luotettavampi, mutta on nurinkurista, että ohjelma puutteiden vuoksi joudumme vieläkin turvautumaan manuaalisiin taustajärjestelmiin.

 

Jaana Mikkola

24-03-2021 8:03 am posted by Jaana Mikkola

Hei Helena ja kiitos palautteestasi! Oma Netvisor -näkymää kehitetään täydellä teholla ja tuo maksettavan ALVin statuksesta ilmoittavat ikonit ovat työstössä. Tarkoituksena on, että kirjanpitäjät voisivat unohtaa Excel-seurannat ja luottaa siihen, että Netvisor näyttää, mitä tehtäviä on tehty tai tekemättä. Tiedotamme heti kun korjaukset ovat tehty.

A

Anonymous

20-05-2021 9:36 am posted by Anonymous

Tulevaisuuden asioita edelleen.  Miksi OmaNetvisor antaa punaista kolmiota 20.5.  5/2021 yhteenvetoilmoituksesta, että se olisi myöhässä?  Koko OmaNetvisor on vajaa eikä sitä voi hyödyntää tehokkaasti. Luo turhaa epävarmuutta tehdyistä ja tekemättömistä asioista. 

M

Markus Anttonen

20-05-2021 11:40 am posted by Markus Anttonen

Hei Erzie
Laittaisitko tästä meille tukipyynnön, niin katsotaan siinä kyseisen yrityksen aineistolla tätä asiaa.

Login or Signup to post a comment