Start a new topic
A

Anonymous

Sähköpostilaskutusosoite 'uusi asiakas' kenttin valmiiksi

14-09-2016 11:15 am posted by Anonymous (Updated 13-03-2017 by Anonymous)

Voisitteko lisätä tämän vakiokenttiin laskutusosoitteen ja verkkolaskun ohelle?

 

'Luo asiakas ja laskuta' on meillä jatkuvassa käytössä ja näin 70% asiakkaista haluaa sähköpostiin laskun, nopeuttaa toimintaa huomattavasti jos kenttä olisi valmiiksi näkyvillä.


A

Anonymous

15-09-2016 2:11 pm posted by Anonymous

Kannatan tätä ehdotusta!

Kannatan myös sitä että tarjouksen ja tilausvahvistukset voisi lähettää suoraan ohjelmasta kun asiakkaan sähköposti on kerta tiedossa.

T

Terhi Krutsin

26-09-2016 12:15 pm posted by Terhi Krutsin

Hei Tapio!

Kiitos kehitystoiveesta! Toivoisin, että kävisit kirjaamassa tämän laittamasi idean Netvisor-tuoteideointi osioon, jotta myös muut asiakkaat pääsisivät äänestämään tätä kehitystoivetta.

A

Anonymous

29-09-2016 9:11 am posted by Anonymous

Voisin itse käydä kirjaamassa tuoteideointi osioon idean, jossa ehdotetaan että kaikkia pieniä ideoita ei tarvitse äänestyttää siellä...

A

Anonymous

29-09-2016 9:54 am posted by Anonymous

Hei,

Jos teillä ei itsellänne ole aikaa tai kiinnostusta tuota muutosta tehdä niin sille en voi mitään En ajatellut tehdä tästä äänestystä, ohjelmiston kehitystyö on teidän hommanne, ei maksavien asiakkaiden.

T

Terhi Krutsin

29-09-2016 10:05 am posted by Terhi Krutsin

Hei Joel,

Kiitos palautteestasi.

Olemme luoneet Netvisor-tuoteideointi osion juurikin asiakkaitamme varten. Näin kaikki asiakkailta tulleet kehitystoiveet löytyvät yhdestä paikasta ja ne ovat jokaisen nähtävillä sekä kommentoitavissa. Lisäksi äänestämisellä näemme kuinka usea käyttäjä kokee kehitystoiveen hyödylliseksi ja tarpelliseksi.

blogikirjoituksessa on kerrottu seuraavaa:

Saamme käyttäjiltämme paljon hyviä ideoita kuinka tehdä tuotteistamme entistäkin parempia.Meille idealla ei ole kokorajoitusta. Se voi olla yksittäisen toiminnon parannus, joka johtaa käyttöliittymän ja käyttäjäkokemuksen paranemiseen kuin puuttuvan toiminnallisuuden rakentamiseen. Haluamme kuitenkin varmistaa, että idea on riittävän käyttäjämäärän mielestä tärkeä ja tarpeellinen.

Kommentoi ja osallistu

Pidämme tarkoituksella kaikki annetut ideat julkisena, jolloin kaikki käyttäjämme voivat seurata myös mitä muut käyttäjät ideoivat ja kommentoimalla jopa parantaa tai syventää annettua ideaa.

Äänestä ja vaikuta

Voit äänestää toisten käyttäjien ideoita (1 ääni/idea). Äänestyksen avulla näemme, kuinka ison käyttäjäryhmän mielestä idea on hyvä ja tarpeellinen.

Miten ideat käsitellään?

Idea nousee käsittelyyn, kun se on saanut enemmän kuin 10 ääntä. Emme yleisesti käsittele ideoita alle mainitun äänimäärän.  Käsittelyyn pääsy ei merkitse automaattisesti idean hyväksyntää ja toteutusta sellaisenaan.

Toivomme, että asiakkaamme käyvät itse luomassa kehitystoiveensa tuoteideointi osioon, jolloin he voivat seurata oman kehitystoiveensa etenemistä, kommentointia sekä sen äänestystilannetta.

Mukavaa syksyn jatkoa!

J

Jani Korhola

29-09-2016 3:31 pm posted by Jani Korhola

Hei Tapio,

Tukemme ohjeistus asiakkailta tulevien kehitystehtävien edistämiseen on se miten haluamme pääsääntöisesti näissä edetä. Kehitysideat sivun kautta myös muut pääsevät vaikuttamaan siihen kokevatko he annetun kehitysidean tarpeelliseksi omassa toiminnassaan ja voivat äänestää ehdotuksen puolesta. Suuremmalla kannatuksella on myös yleensä isompi painoarvo, joskin toki peilaamme kehitysehdotuksia aina siihen miten ne sopivat strategiaamme ja aktiiviseen työlistaamme. Pystymme myös paremmin seuraamaan mitä toiveita meille esitetään kun ne ovat kootusti yhdessä paikassa.

Tämä ominaisuus olisi ollut tulossa meidän normaalissa kehityksessä ensi vuoden aikana. Katsoimme kuitenkin että tämä on yksittäisenä tehtävänä niin pieni, että poimimme tämän ohi muun kehitystyön ja tuomme sähköpostilaskutusosoitteen tuohon asiakkaan luontiin jo lokakuun aikana.

Toivottavasti saatte tästä muutoksesta sen avun mitä haettekin.

Terveisin

Jani Korhola

A

Anonymous

29-09-2016 5:21 pm posted by Anonymous

Näin tämä asia pitää hoitaa!

Kiitos.

A

Anonymous

13-03-2017 11:22 am posted by Anonymous

Hei,

Tämä ei tainnut mennä läpi vai olenko missannut jotain? Ainakaan vielä ei näy ko. kenttä asiakasta luodessa.

yst. terv.

Tapio Tamminen

J

Jani Korhola

13-03-2017 3:28 pm posted by Jani Korhola

Hei Tapio,

Tuo työ oli jäänyt roikkumaan työlistalle ja on otettu tänään työn alle. Pahoittelut tästä. Muutos tulee näkymään Netvisorissa vielä maaliskuun aikana.

Laura Sainio

30-03-2017 8:04 pm posted by Laura Sainio

Hei Tapio ja kumppanit!

Nyt sähköpostiosoite on syötettävissä uudelle asiakkaalle heti asiakkaan luonnissa.

A

Anonymous

31-03-2017 11:04 am posted by Anonymous

Hienoa!

Login or Signup to post a comment