Start a new topic

R

Rane Olsen

28-02-2019 12:38 pm posted by Rane Olsen

Moi Tuula,

 

Tein tästä tukitiketin ja lähetin sinulle lisätietopyynnön.

A

Anonymous

28-02-2019 12:56 pm posted by Anonymous

Eikö näitä teillä testata riittävän suurella aineistolla, kun vasta tässä vaihessa tällainen moka huomataan?

Toivottavasti tämä ei toistu ensi vuonna kun aineisto ei ainakaan pienene. Mielelläni kuulisin myös syyn ongelmaan.

Laitoin myös itse tukipyynnön, samoin soitin, kokemuksesta vain tiedän, että huomisen tilintarkastuksen voin unohtaa jos jään odottelemaan että tukipyyntöön joku vastaa.

J

Jani Korhola

01-03-2019 9:28 am posted by Jani Korhola

Hei Tuula,


Pahoittelut aiheutuneesta haitasta tilinpäätöksen muodostamisen kanssa.


Sivut joista puhumme on tehty yli 10 vuotta sitten ja sen ajan tapahtumamääriin verraten sivujen toiminta on ollut riittävä. Vuosien saatossa yritykset ja niiden tapahtumamäärät ovat kasvaneet ja sivujen suorituskyky on sitä kautta jäänyt jälkeen asiakkaiden tarpeista. Olemme tehneet sivuille tammikuun aikana muutaman täsmäkorjauksen, jotka ovat helpottaneet tilannetta. Meillä oli kyllä näitä tehdessämme jo tieto, että kaikkia asiakkaita nuo korjaukset eivät auta. Tiedotimme näistä korjauksista julkaisutiedotteessamme.

 

Aloitamme pää- ja päiväkirja -sivujen uudistamisen ensi viikolla. Samalla teemme taustapalvelun joka tulee auttamaan yritysten kanssa joissa tapahtumamäärä on suuri. Tämä tulee vaikuttamaan myös tilinpäätösaineistojen muodostumiseen siten, että myös tilinpäätöksen muodostaminen siirretään taustapalveluun mikäli tapahtumamäärä on iso. Näin varmistamme sen että nykyisen kaltaisia aikakatkaisuja ei enää tule ja käyttäjä voi tilinpäätöksen muodostumisen aikana jatkaa muita töitä. Tämän vuoden tilinpäätöskaudelle en parannuksia uskalla luvata, mutta ensi vuonna näitä ongelmia ei enää ole.

A

Anonymous

01-03-2019 9:47 am posted by Anonymous

Hei,

Oikeastaan mietinkin noita pää- ja päiväkirjoja, kuka niitä tilinpäätöksen liitteenä edes lukee. Ne varmaan pitää siellä olla, mutta olisiko järkevämpi että ne muodostuisivat joka kuukaudelle erikseen eli siellä olisi molempia 12. Kuukausikohtaista raporttia olisi realistisempi mahdollisuus myös avata ja eihän tuolla tilikausiarkistossa ole merkitystä montako liitettä siinä on, kun se ei ole virallista tilinpäätösosuutta.

T:Tuula

Login or Signup to post a comment