Start a new topic
A

Anonymous

LIITETIETOJEN TEKSTIÄ TAAS HÄVINNYT

13-02-2017 7:39 am posted by Anonymous

Joka ikinen vuosi törmään tähän samaan ongelmaan. Vaikka valinta on siinä ruudussa missä luvataan säilyttää kaikki käyttäjän tekemät tekstit ja muotoilut niin tehtyjä rivejä vaan häviää. Tässä tehdään ihan turhaa työtä kun vuodesta toiseen on tämä sama ongelma. Välillä epäilen jopa itseäni että olinkohan sittenkään vuosi sitten tallentanut kyseiset rivit, mutta kun käy katsomassa edellistä tilinpäätöstä niin siellä on kaikki ne rivit mitkä pitääkin. Olisiko tähän mitään korjausta saatavilla?


A

Anonymous

06-03-2017 7:39 am posted by Anonymous

Hei Tuula,

Liitetietotositteiden ongelma on ikävä kyllä vielä selvityksessä. Pahoittelut aiheutuneesta vaivasta.

Viimeisimmän tiedon mukaan ongelman pystyy kiertämään jos käytetään 'Lisää liitetiedosto' -linkkiä sen sijaan, että lisättäisiin 'Lisää kommentti' -toiminnon yhteydessä liitetiedosto.

A

Anonymous

10-03-2017 5:24 pm posted by Anonymous

Hei

Aloituksessa ei puhuttu mitään liitetietotositteista vaan liitetietoihin käyttäjän itse lisäämistä tiedoista. Olen huomannut ihan saman kuin Tuulakin että vaikka lasketettaessa liitetietoja täppä on kohdassa säilytä kaikki käyttäjän tekemät muotoilut, niin silti sieltä lähtee tiettyjä rivejä kävelemään jotka joutuu kerta toisensa jälkeen lisäämään uudestaan. Esimerkiksi kun otsikon tyyppi on käyttäjän syöttämä summa ja tähän lisätään useampia rivejä, niin nämä rivit katoavat kun lasketat seuraavan kerran tietoja.

A

Anonymous

15-03-2017 9:28 am posted by Anonymous

Hyvä kommentti Teemu, olisi hyvä jos luettaisiin ajatuksella asiakkaan kysymys, ehkä silloin ongelmakin olisi helpompi selvittää.

Mutta haluaisin kyllä kovasti tietää milloin liitetietoja voi laskettaa ilman pelkoa että tietoja häviää? Lasketin nimittäin juuri uudelleen ja humps vaan, rivejä taas katosi Smiley Sad

Login or Signup to post a comment