Start a new topic
A

Anonymous

Olisiko mahdollista että raportteja saisi Netvisorista suoraan exceliin?

08-12-2016 8:07 am posted by Anonymous

Esimerkiksi kun otetaan raportti tilisaldot muokkaustilaan niin tapahtumien selitteiden kentät ovat reunaviivalla kehystettyjä ja näistä kentistä ei kaikki teksti siirry näkymään exceliin vaan kenttä on tosi pieni enkä saa sitä muokattua siten että koko selite näkyisi.


R

Rane Olsen

08-12-2016 1:51 pm posted by Rane Olsen

Moi Tuula,

Jos tallennat muokkauksessa antamasi selitteet ja ajat tilisaldoraportin uudelleen, näkyvät selitteet sen jälkeen normaalina tekstinä, kuten näkymässä ennen muokkausta. Ko. raportin voi maalata ja liittää Exceliin "Liitä määräten" -toiminnolla (pelkkä teksti). Paras selain kopiointiin on Firefox.

A

Anonymous

08-12-2016 2:00 pm posted by Anonymous

Hei

Minun selitteille käy näin vaikka kuinka levitän excelissä tuota kenttää. Voin kyllä taulukossa selata tuota kenttää mutta kun tulostan asiakkaalle niin näkymä on aika kehno. Onkohan nyt kysymys minun excelin käyttö taidoistani vai miksi näkyy noin?

T:Tuula

A

Anonymous

09-12-2016 9:32 am posted by Anonymous

Hei Tuula,
Sain tuon sinun saamasi raportin lisäksi raportin, josta puuttui ne selitteet, mutta se ei liene tarkoituksesi.

Mutta mikäli haluat raportille näkyviin vain "avoimet" tapahtumat, kannattaa käytää hyväksi tilin taakse laitettavia tilin sisäistä tapahtumaseurantaa. Näillä pystyt tase-erittelyille tekemään listaukset avoinna olevista tapahtumista ja myös kohdistamaan suoritukset keskenään jolloin avoimeksi jää vain ne joita ei ole kohdistettu.
Mikäli aihe ei ole ennestään tuttu sinulle, ohjekirjasta löytyy jonkilainen ohjeistus tähän: Tilin tapahtumien saldoseuranta – Netvisor tukiportaali.

A

Anonymous

09-12-2016 10:52 am posted by Anonymous

Hei!

Netvisorissako ei ole ollenkaan mahdollisuutta siirtää koko raporttia exceliin ilman tuota "leikkaa - liimaa" tapaa? Maalaamalla esim pääkirjasta rivit ja liittämällä ne tyhjään excel -taulukkoon saan kyllä kaikki tarvittavat selitteet näkyviin. Olisi vain välillä helpompaa saada vain koko raportti vietyä exceliin muokattavaksi.

A

Anonymous

09-12-2016 10:55 am posted by Anonymous

Valitettavasti ei ole - tai ainakaan en ole siihen törmäännyt Smiley Sad

A

Anonymous

09-12-2016 11:02 am posted by Anonymous

Juuri sitä kaipailen että nyt kun raportin saa pdf muodossa niin siinä olisi myös valinta Excel muodossa.

Login or Signup to post a comment