Start a new topic
A

Anonymous

Puhelinpalvelu ohjataan sähköpostiin

06-06-2018 12:32 pm posted by Anonymous

Netvisorin puhelinpalvelua nykysin ohjataan sähköpostiviesteihin vaikka monessa tilanteessa saisi monta asiaa puhelimitse selvitettyä. Tänäkin aamuna yhdestä asiasta sain ohjeen laittaa sähköpostia, sitten sain pienen kohdan eteenpäin seuraavassa vastauksessa, sitten seuraavassa taas vastauksen väärään asiaan, sitäseuraavassa sitten tuli se oikea vastaus, kahteen seuraavaan en ole saanut vielä mitään vastausta ja en pääse asiassa yhtään eteenpäin. Ei ainakaan nopeudu tämä homma tällä tavalla. Uskoisin että enemmän ruuhkaa tulee teidän päähän kun samaa asiaa vatvotaan päivätolkulla ja sähköposteja laitellaan puolin ja toisin.


A

Anonymous

06-06-2018 2:30 pm posted by Anonymous

Tämä on niin totta, on todella raivostuttavaa kun tietää jo kysyessä, että asia olisi nopeasti ratkaistu kun saisi vain kiinni henkilön joka osaa vastata.

N

Nanna Kokkola

07-06-2018 10:26 am posted by Nanna Kokkola

Hei Tuula,

kiitos palautteestasi!

Pyydämme usein lisätietoja viestillä, sillä tukipyynnön ratkaiseminen saattaa vaatia useamman asiantuntijamme osallistumista ja asian testaamista. Tästä johtuen puhelun aikana saadaan vain ongelma kirjattua ylös ja asian selvittämistä on jatkettava meidän päässämme.

Katsoimme tukipyyntösi läpi ja tällä hetkellä sinulla ei näyttäisi olevan yhtään avoinna olevaa tukipyyntöä. Tiesithän, että voit avata tukipyyntösi tarvittaessa uudelleen.

A

Anonymous

07-06-2018 10:33 am posted by Anonymous

Hei,

Monesti asia on niin pieni, että tulisi ratkaistua parilla sanalla jos saisi keskusteltua sen puhelimessa. Sähköpostien kohdalla olen valitettavan usein

törmännyt siihen, että saan vastauksen jotain ympäripyöreätä joka kertoo, että kysymystäni ei ole edes luettu loppuun, eli vastataan johonkin mitä en edes kysynyt.

Ystävällisin terveisin,

Nieminen Päivi

kirjanpitäjä

Tel +358 503519887

paivi.nieminen@a-tili.fi<mailto:paivi.nieminen@a-tili.fi>

A-Tili Oy

Kuokkamaantie 4

33800 Tampere

www.a-tili.fi<http://www.a-tili.fi>

Tämä sähköposti on luottamuksellinen. Se on tarkoitettu ainoastaan vastaanottajalle. Mikäli ette ole viestissä tarkoitettu vastaanottaja, olkaa hyvä ja ilmoittakaa siitä lähettäjälle ja tuhotkaa viesti välittömästi.

A

Anonymous

07-06-2018 10:44 am posted by Anonymous

Tästä olen Päivi kanssasi niin samaa mieltä. Monesti tulee myös täydentäviä/tarkentavia kysymyksiä asiasta ja edestakaisin kirjoittelu on hidasta. Sitten jää tärkeät kysymyksetkin kysymättä ja varmaan joskus myös kätevät vinkit saamatta.

Login or Signup to post a comment