Start a new topic

A

Anonymous

10-03-2017 4:07 pm posted by Anonymous

Hei Tuula,

Kiitos viestistäsi! Kun laskentakohteita on perustettu yritykseen (Taloushallinto -> Asetukset -> Laskentakohteiden hallinta), voidaan laskentakohde valita tuotekortille kohdasta "Oletuslaskentakohteet". Oletuslaskentakohteet on myös mahdollista lisätä tuotelistaukselle valitsemalla se Näytä sarakkeet -painikkeesta.

Viemme kehitystoiveen eteenpäin kirjanpidon oletustilistä.

H

Heidi Stranden

10-03-2017 4:48 pm posted by Heidi Stranden

Hei Tuula,

Vielä pieni lisäys Antin vastaukseeen. Jotta saat laskentakohteiden hallinnassa näkymään Oletuskohde sarakkeen tulee myynnin perustiedot ja asetukset sivulla olla valittuna laskurivikohtainen myyntilaskujan oletuslaskentakohde. Eli kuvana näin:

Vasta tämän jälkeen pääset määrittämään myynnin osiossa käytettäviä oletuslaskentakohteita. Laskentakohteiden hallinnassa näkyy silloin esim. näin:

Kunkin laskentakohteen nimirivin muokkaus toiminnon kautta pääsee määrittelemään missä tiedoissa ko. laskentakohde on käytettävissä oletuslaskentakohteena.

Asiakas- ja tuotetietojen lisäksi oletuskohteen voi määritellä tehtävälle. Toimittajakortilla ja palkansaajan tiedoissa oletuslaskentakohde on määriteltävissä ilman myyntilaskujen oletuslaskentakohteen laskurivikohtaista määritystä.

A

Anonymous

02-05-2017 2:10 pm posted by Anonymous

Hei

Pitikö tämän jälkeen käynnistää Netvisor uudestaan. Yritin saada laskentakohdetta tuotteelle nyt toiselle asiakkaalle. Edellisen kerran sain näillä ohjeilla onnistumaan

H

Heidi Stranden

02-05-2017 2:22 pm posted by Heidi Stranden

Hei Tuula,

Ei tarvitse, mutta jos laskentakohteiden hallinta on sinulla toisessa välilehdessä avoimena kun muutat oletusta myynnin perustiedoissa niin päivitä ko. sivu. Silloin oletuslaskentakohde sarake tulee näkyviin laskentakohteiden hallintaan.

A

Anonymous

02-05-2017 2:33 pm posted by Anonymous

Hei

Eipä vaan onnistu, mistähän osaisin vikaa etsiä?

T:Tuula

H

Heidi Stranden

02-05-2017 4:44 pm posted by Heidi Stranden

Hei vielä!

Laskentakohdevalinta ei näy tuotteella ennen kuin laskentakohdeotsikolle on määritelty, että ko. laskentakohde on oletuskohteena käytössä tuotetiedoissa. Mene laskentakohteiden hallintaan ja klikkaa ko. laskentakohteen otsikon muokkauspainiketta, valitse oletuslaskentakohteena tarpeenne mukaan ja tallenna.

Tämän jälkeen oletuslaskentakohde on määriteltävissä tuotekortilla kirjanpidon tiedoissa.

A

Anonymous

03-05-2017 7:32 am posted by Anonymous

Hei,

Nyt sain tämän onnistumaan, kiitos avusta.

A

Anonymous

19-01-2019 11:54 am posted by Anonymous

Miksi ihmeessä tästä on tehty nyt tuoteosion uudistamisen jälkeen näin tavallisen vaikeaa!? Ennen oletuslaskentakohde oli aina tuotteella valittavana.... Tein myös AIKA pitkään töitä, että sain tuotteelle laskentakohteen näkyviin! Turhan vaikeaa! Tässä tilanteessa moni asiakas olisi jo luovuttanut.... miksi muuten laskentakohteella on valinta tuote tai asiakas, voihan se olla molemmilla? En ymmärrä logiikkaa...

R

Rane Olsen

21-01-2019 12:24 pm posted by Rane Olsen

Moi Marja-Terttu,

 

Oletuslaskentakohteen valinta tuotteille on ihan samanlaisen prosessin takana kuin se on aina ollutkin, ei siihen ole tullut muutoksia. Jos oletuslaskentakohde on ollut aina valittavana tuotteilla, niin sitten ko. yrityksessä on ollut pohjatyöt tehtynä. Jos lähdetään nollasta, niin:

1. Myynnin perustiedoissa asetetaan Myyntilaskujen oletuslaskentakohteet: Laskurivikohtainen

Screenshot 2019-01-21 at 12.15.06.png

2. Perustetaan laskentakohdeotsikko ja määritetään se oletuskohteeksi joko asiakkaille tai tuotteille, kummassa paikassa sitä nyt tarvitaankaan. Oletuskohteena laskentakohdeotsikko ei voi olla kahdessa paikassa yhtä aikaa. Tätä oletuskohteeksi asettamista ei voi tehdä ilman kohdan yksi asetusta.

Screenshot 2019-01-21 at 12.17.53.png

3. Tämän jälkeen avataan tuotekortti muokattavaksi tuotelistauksen kautta, pieni sininen neliö tuotteen nimen oikealla puolella:

Screenshot 2019-01-21 at 12.21.13.png

4. Rullataan avautuva sivu aivan alas ja siellä on näkyvissä aiemmin valittu laskentakohdeotsikko ja valikosta löytyvät itse laskentakohteet.

Screenshot 2019-01-21 at 12.21.34.png

 

Login or Signup to post a comment