Start a new topic
A

Anonymous

Suoritusten kirjauksen oletusvalinta

02-01-2018 1:56 pm posted by Anonymous

No olipas "mukava" palata lomilta Netvisorin pariin, tuli kirjattua lähes parin kuukauden saapuneet suoritukset samalle tositteelle. Olisin kyllä tosi kiitollinen että tähän tulisi pikainen korjaus; ihan vaan jonkun verran korjattavaa nimittäin riittää Smiley Sad Smiley Sad Smiley Sad

Niin, että hyvät uudet vuodet tässä vaan toivottelen Smiley Happy


Laura Sainio

03-01-2018 10:11 am posted by Laura Sainio

Hei Tuula!

Tarkennatko vielä, että mikä on tuo oletusvalinta joka pitäisi olla eri asennossa?

Hyvää uutta vuotta sinnekin!

A

Anonymous

03-01-2018 10:56 am posted by Anonymous

Hei Laura

Siis kun menen kohtaan Myynti/Suoritukset/Näytä luettelo ja sieltä listaan kaikki viitteellä tulleet kirjaamattomat tapahtumat. Tänne tulee esim. kaikki netsin maksupäätetulot. Tässä on vetovalikko ja oletusvalintana on että kaikesta kirjataan yksi tosite; tosi kivaa Smiley Sad

Samoin kun tiliotteelta tiliöidään niin siinäkin yksi tosite oletusvalintana. Eli kaikista ohjelman kirjaamista (ostolaskujen maksut, viitesuoritukset tms.) tulee jokaisesta rivistä oma tosite mutta kun menet itse kirjaamaan niin ehdotus on että kaikki tumpataan samalle.

Luulen että jos nämä kaikki vahingot olisi teidän korjattavana niin tämä ongelma olisi korjattu jo aikapäiviä sitten. Ja näitä sattuu kaikista eniten kiireessä; nimimerkillä kokemusta on.

T:Tuula

Laura Sainio

03-01-2018 11:26 am posted by Laura Sainio

Hei!

Onko sinulla arviota siitä, kumpi tapa on käytetympi? Mikäli valinnan vain vaihtaisi toisin päin, niin samalle tositteelle kirjaajat yllättyisivät saadessaan nipun tositteita yhden sijasta.

Entä jos tuohon "Kirjaustapa"-valintaan lisäisi uuden oletusvalinnan "Valitse kirjaustapa", niin olisiko se parannus vai huononnus mielestäsi? Silloin käyttäjälle tulisi aina ylimääräinen klikkaus kun kirjaustapaan pitäisi ottaa kantaa, mutta oletusvalinnasta johtuvat virheet poistuisivat?

A

Anonymous

03-01-2018 12:01 pm posted by Anonymous

Hei

Ei kyllä mitään ylimääräisiä klikkauksia enää tarvita. Kartoitin täällä toimistolla kirjaustapaa ja kaikki näyttävät tekevät jokaisesta tapahtumasta oman tositteen. Uskoisin että tätä tapaa suurin osa käyttää. Jospa ajateltaisiin niin että miten moni jokaisesta oman tositteen kirjaajasta ilahtuisi uudistuksesta. Hiirtäkään ei tarvitse klikkailla niin useasti, jospa joku jännetuppitulehdus jäisi näin ollen syntymättä.

Jos taas mietitään että yksi sadasta tekee vain yhden tositteen olipa tapahtumia miten paljon ja miltä ajalta tahansa niin loput 99 klikkailevat ylimääräisiä tämän yhden onnellisen vuoksi.

A

Anonymous

03-01-2018 12:15 pm posted by Anonymous

Hei!

Ongelma on myös siinä, että kun kirjaa yhdelle tositteelle, niin ainakin omalla kohdalla tositteen päiväykseksi tulee kuluva päivä (vaikka olisi vain yksi rivi tiliöitävänä, kokeiltu on). Lisäksi kun netvisorin suositus on kirjata omina tositteina, niin oletus voisi loogisesti olla suosituksen mukainen.

Harvemmin enää tulee vahinkokirjauksia, mutta turha klikkailu ärsyttää täälläkin.

A

Anonymous

04-01-2018 9:35 am posted by Anonymous

Käyn myös aina vaihtamassa niin, että tulee jokaisesta tapahtumasta oma tosite. Voisi olla oletuksena.

A

Anonymous

04-01-2018 9:41 am posted by Anonymous

Hei

Jokaisella ohjelmiston käyttäjälllä on omat tunnukset, joten eikö tällaista oletusarvoa voi laittaa käyttäjäkohtaiseksi tiedoksi? Molemmille kirjaustavoille on varmasti käyttäjiä.

Laura Sainio

04-01-2018 10:41 am posted by Laura Sainio

Kiitos Tuula ja kumppanit palautteesta!

Käännämme suoritusluettelon kirjausten oletusvalinnaksi "Kirjaa suoritukset omina tositteina". Ihan tarkkaa aikataulua en osaa parannukselle antaa, mutta alkuvuoden aikana.

Terveisin LauraS/Netvisor tuotekehitys

A

Anonymous

04-01-2018 10:44 am posted by Anonymous

Molemmista, Myynti/suoritukset + Tiliotteiden tiliöinti?

Laura Sainio

04-01-2018 10:59 am posted by Laura Sainio

Moi Tuula,

Suoritusluettelon toiminto oli nyt tarkoitus oikaista.

Tarkennatko tuota tiliotteiden tiliöinti-asiaa, tarkoitatko siis tätä tiputusvalikkoa täällä?

A

Anonymous

04-01-2018 11:01 am posted by Anonymous

Hei Laura

Juuri tuota tarkoitan.

T:Tuula

A

Anonymous

11-01-2018 2:32 pm posted by Anonymous

Tähän sivuhuomiona vielä että huomasin vahingossa tähän "peruutuskeinon" (kun tein itse saman virheen ensitöikseni lomalta palattua) että kun poistaa ko myyntisuorituksen, niin ne kaikki tulevat uudelleen käsiteltäviksi. Sitten voi tehdä uudestaan sen ja muistaa muuttaa "omina tositteina".

A

Anonymous

12-01-2018 7:11 am posted by Anonymous

Hei Anna

Juuri noin minullekin kävi lomalta palattuani.

Itse kun poistin suorituksen niin se poistui kokonaan, ei siis tullut uudelleen käsiteltäväksi. Toisaalta kun tähän tulee esim. kaikki Netsin suoritukset ja niillehän ei ole laskua vaan ovat luottokorttituloja niin johtuisiko siitä että sitten häviää. En kyllä halua että kahden eri kuukauden luottokorttitulot ovat samalla tositteella joten pakkohan se oli kuitenkin poistaa. Jospa joku päivä loman jälkeen ei tällaista virhettä pääsisi vahingossa tapahtumaan ja oletusvalinta olisikin että kirjaa jokaisesta rivistä oma tosite. Tämä olisi pienempi vahinko myös niille jotka haluavat koko rimpsun samalle tositteelle.

T:Tuula

A

Anonymous

12-01-2018 12:34 pm posted by Anonymous

Muistelin kyllä että itselläkin oli juuri Netsin ja checkoutin suorituksia silloin ja sain tositteen peruttua :smileyconfused: Mutta eniveis, nyt kun tuo muutos tulee että oletuksena on se "omina tositteina" niin kuten sanoit niin virheet vähenee itse kullakin. Smiley Happy

Login or Signup to post a comment