Start a new topic
P

Petri Miikki

Veroilmoitus maksamatta -herja widgetissä

12-11-2021 7:38 pm posted by Anonymous (Updated 07-09-2017 by Petri Miikki)

Moi Pia,

Herjan saa poistettua seuraavalla tavalla:

1. Käsittele valitun kauden arvonlisäverolaskelma. Huomioitavaa tässä on, että jos tämä on myös käsitelty Netvisorin ulkopuolelta, niin arvonlisäverolaskelma on merkattava Netvisorissa käsin lähetetyksi (ei tarvitse oikeasti lähettää mitään). Luo ensin arvonlisäverolaskelma kaudelle ja muodosta siitä ilmoitus, jonka jälkeen voit merkata sen käsitellyksi: "Valikko" -> "Taloushallinto" -> "Oma-aloitteisten verojen lähetys", josta "Aseta valitut lähetetyiksi"

2. Merkitse kausi valmiiksi: "Valikko" -> "Taloushallinto" -> "Oma-aloitteiset verot", avaa kausi ja klikkaa "Merkitse kausi valmiiksi":

3. Herja maksamattomista veroista häviää.

Huomioitavaa tässä on, että jos tilisiirto on ehditty jo luomaan, niin se on poistettava ennen kuin herja häviää. Widgetti katsoo, että jos tilisiirto on luotu, niin se on myös käsiteltävä loppuun saakka ettei maksu jäisi vahingossa tilisiirtonäkymään käyttäjän huomaamatta.

Ystävällisin terveisin,

Petri Miikki

1 Comment

A

Anonymous

12-11-2021 7:38 pm posted by Anonymous

jos yritys maksaa verotilimaksut esim. suoraan verkkopankista, niin miten saan pois etusivulla näkyvän herjan maksamattomista veroista?

joskus olen saanut sen häviämään muodostamalla tilisiirron alv-näkymän kautta ja sitten poistanut sen tilisiirroista, mutta aina tämäkään ei toimi.

Login or Signup to post a comment