Start a new topic
M

Maija Guzeev

Visma

Kysymys tilitoimistokäyttäjille ja kirjanpitäjille: Useimmiten käytetyt yritykset?

06-08-2018 12:27 pm posted by Maija Guzeev

Suunnittelemme tällä hetkellä ns. suosikkilistaa yrityshakuun.

Haluammekin kysyä teiltä, joilla on oikeus useampaan (yli 15) yritykseen:

Onko jotkut yritykset niitä, joiden sivuilla Netvisorissa käytte päivittäisessä työssä useammin kuin muiden? Mikä on näiden yritysten lukumäärä?


A

Anonymous

06-08-2018 1:53 pm posted by Anonymous

Oliko jossain vaiheessa tarkoitus tehdä tilitoimistokäyttäjille etusivu vähän kuin Excel taulukossa, että asiakkaat olisivat allekkain ja tärkeimmät tehtävät/määräpäivät sitten sarakkeissa? Tästä olisi kätevä valita asiakas ja kokonaisuuden näkisi aika hyvin näyttöä selaamalla riippuen asiakasmäärästä. Tässähän voisi olla sellainen ominaisuus että asiakkaat saisi itse järjestää eli laittaa vaikka useimmin tarvittavat ylimmäiseksi jne. Nykyinen yrityksen vaihto koetaan hankalaksi ja kokonaisuutta ei näe miltään näytöltä.

Marja-Liisa Lohtander

Visma

07-08-2018 2:55 pm posted by Marja-Liisa Lohtander

Hei Tuula,

Netvisoriin on suunniteltu kuvaamasi tyyppinen nk. hallintanäkymä, jossa näkyy omien asiakkaiden osalta erilaiset huomiot sekä tietoja. Näkymään käyttäjä voi itse valita, mitkä asiakkaat ja mitä tietoja haluaa nähdä. Asiakkaita voi ryhmitellä esim. päivittäin hoidettaviin, viikoittain hoidettaviin jne, jotta näkymässä asiakkaita on helpompi hallita. Vielä en osaa sanoa, milloin tämä saadaan tuotantoon.

A

Anonymous

18-08-2018 4:50 pm posted by Anonymous

Kun näkymää suunnitellaan, pitäisin erityisen tärkeänä sitäkin, että huomioidaan myös velvoitteiden joustava seuranta. Olisiko tämä esim. sitä tietoa jota voisi olla tarjolla. NV tarjoaa melko kömpelön tavan tarkastella kokonaisuutena mm. lähetettyjä veroilmoituksia. Paljon tärkeämpää olisi saada lista niistä ilmoituksista, jotka per tietty eräpäivä ovat vielä jättämättä. Nyt saamme näkymän, jossa on monien vuosien ajalta lähetetyt ilmoitukset (koska rajausmahdollisuus puuttuu)  muttei yhdelle ruudulle sitä kaikkein tärkeintä.  Itse olemme ratkaisseet seurannan omalla excel raportilla kun muutakaan ratkaisua ei ole.

Edellisessä käyttämässämme järjestelmässämme saimme listan jätetyistä velvoitteista per eräpäivä, jossa asiakkaan kohdalla oli vain Kyllä tai Ei. Siitä ole helppo katsoa, mitä on tekemättä eikä virheitä jäänyt.

Tämä on mielestäni kovin suuri puute ohjelmistossa. Tilitoimisto vastaa myöhässä jätetyistä ilmoituksista ja aina aika ajoin sellaisiakin on.  Usean kymmenen ilmoituksen kuukausittainen  seuranta on aivan tarpeetonta työtä. kun ohjelmallisesti se olisi varmaan toteutettavissa.  Pitäisikö teidän pyytää tilitoimistokäyttäjiltä TOP10 ongelmakohdat ja huomioida ne kehityksessä.  Tämä community ei valitettavasti tavoita kaikkia käyttäjiä, kaikilla ei ole aikaa ja jaksamista  läpikäydä ja kommentoida käytyä keskusteluja.  

Marja-Liisa Lohtander

Visma

21-08-2018 3:52 pm posted by Marja-Liisa Lohtander

Hei Helena,

tuohon kyseiseen näkymään on suunniteltu juuri tuota samaa asiaa, että näkymästä näkisi omista asiakkaistaan kätevästi sen, onko kaikki velvoitteet hoidettu. Haluamme kehittää ohjelmistoa siihen suuntaan, että ohjelmisto ohjaisi käyttäjää paremmin huomaamaan toimenpiteitä vaativat asiat ja voisimme nähdä ne kootummin eri asiakkaista, hyvissä ajoin, ennen kuin näistä tulee mahdollisia sanktiomaksuja. Keskustelemme jatkuvasti eri tahojen kanssa saadaksemme palautetta. Olen sinuun suoraan yhteydessä, niin voimme sopia jatkosta.

A

Anonymous

22-08-2018 7:21 am posted by Anonymous

Hei Marja-Liisa Lohtander

Toivottavasti näkymän sarakkeet olisi jokaisen käyttäjän itse muokattavissa (määrä ja myös koko), meitä on monenlaista käyttäjää joten tarpeetkin ovat erilaiset.

A

Anonymous

23-08-2018 9:35 am posted by Anonymous

Hei. Olisiko mahdollista avata kaksi eri yritystä samaan aikaan? Tämä siksi, että ulkopuliset selän takana ei näkisi mitä yrityksiä listalla näkyy.t, Mika

A

Anonymous

24-08-2018 3:27 pm posted by Anonymous

Avaan toinen selain, sillä tavoin voi avata uuden istunnon

A

Anonymous

27-08-2018 8:37 am posted by Anonymous

Kuulostaa hyvältä, meillä lukumäärä pyörii 20-25 yrityksessä, jota aktiivisesti tarvitaan.

A

Anonymous

27-08-2018 1:38 pm posted by Anonymous

Suosikkilistaa odotettu siitä lähtien kun uudistus on lanseerattu , jotta muuten niin kökköä yrityksenvaihto olisi astetta kätevämpää. Paras tietysti olisi jos käyttäjä saisi itse esim. ryhmitellä yritykset listaukseen haluamaansa järjestykseen nykyisen aakkosjärjestyksen sijaan, kun on niitä joita käytetään päivittäin, toisia viikottain ja osaa vielä harvemmin tai esim. lomatuurausten aikaan. Päivittäisiin rutiineihin kuitenkin listan käyttäminen asiakkaita haettaessa on kätevintä, muissa tapauksissa melkein nimellä haku.

Marja-Liisa Lohtander

Visma

29-08-2018 12:20 pm posted by Marja-Liisa Lohtander

Hei Tuula,

kyllä, suunnitelmassa on ajateltu tämä niin, että näkymän asetuksissa voidaan valita, että mitä tietoja miltäkin asiakkaalta haluan kyseisessä näkymässä nähdä.

Marja-Liisa Lohtander

Visma

29-08-2018 12:23 pm posted by Marja-Liisa Lohtander

Hei Tuula,

kyllä, olemme suunnitelleet, että näkymän asetuksissa voidaan määrittää mitä tietoja minkäkin yrityksen osalta halutaan nähdä.

A

Anonymous

13-06-2019 11:50 am posted by Anonymous

Hei @Marja-Liisa Lohtander 

 

Onko tästä aikataulua tai tietoa missä mennään? Tällainen koontisivu olisi oivallinen. Omien käsiteltävien yritysten määrä on kasvussa, vaikka tilitoimistoa en edustakaan.

 

Marja-Liisa Lohtander

Visma

13-06-2019 3:46 pm posted by Marja-Liisa Lohtander

Hei Miika, 

meillä ei vielä ole antaa aikataulua, milloin tällainen hallintanäkymä tulee tuotantoon. Pyrimme siihen, että pääsisimme sitä pian tekemään, sillä tätä on pidemmän aikaa kaivattu ja se auttaisi niin tilitoimistossa työskenteleviä kuin myös yrityskäyttäjiä, joilla on useiden yritysten taloushallinto hoidettavana. 

Login or Signup to post a comment