Start a new topic
A

Anonymous

Myyntinumerosarjat Netvisorissa

17-01-2017 2:33 pm posted by Anonymous

Miten Netvisoriin voi avata toisen myyntinumerosarjan siellä suoraan tehtäviä myyntilaskuja varten? Suurin osa myyntilaskuista siirtyy toisesta järjestelmästä Netvisoriin, mutta nyt on tullut tarve tehdä laskuja myös suoraan Netvisorissa (eri laskunumerosarjalla, jottei mene päällekkäin toisesta järjestelmästä siirtyvien laskujen kanssa).


R

Rane Olsen

23-01-2017 11:36 am posted by Rane Olsen

Moi Satu,

Jos laskuja tehdään sekä suoraan järjestelmässä, että tuodaan ulkopuolisesta ohjelmasta, niin tässä tulee huomioida se, että järjestelmä käyttää manuaalisesti syötettäville laskuille aina suurinta laskunumeroa +1.

Käytännössä manuaalisesti tehtävien laskujen osalta laskunumerosarja tulee "hyppäyttää" niin suureksi, että sen "taakse" mahtuvat kaikki toisesta järjestelmästä tuotavat laskut hamaan tulevaisuuteen saakka. Laskun numeron voi muuttaa laskua kirjattaessa manuaalisesti, esim. numeroon 1 000 001 ja järjestelmä jatkaa sitten siitä numerosta eteenpäin kun laskuja tehdään suoraan Netvisoriin.

Sisään tuotavien laskujen osalta laskunumerointi tulee kuitenkin olla määriteltynä siten, että käytetään lähettävän järjestelmän muodostamaa numerosarjaa. Jos tätä määritystä ei ole, niin laskut saavat ensimmäisen vapaan laskunumeron (suurin +1).

Laura Sainio

23-01-2017 12:34 pm posted by Laura Sainio

Hei Satu,

Tässä vielä Ranen vastausta täydentäen linkki ohjesivulle, jossa kerrotaan aputoiminimistä ja niille asetettavista laskunumerosarjoista. Sekä Netvisorin myyntireskontrassa luotujen että eri integraatioiden kautta tuotujen laskujen numerointia on mahdollista ohjata ohjeen mukaisesti: Aputoiminimien hallinta – Netvisor tukiportaali

Login or Signup to post a comment