Start a new topic
A

Anonymous

Miksi ette kehitä Netvisorin budjetointia ja raportointia?

04-01-2018 10:03 am posted by Anonymous

Olen aloittanut Netvisorin käyttämisen kuutisen vuotta sitten. Oli aivan mahtavaa, kun pääsi käyttämään yhtä ohjelmaa neljän eri ohjelman yhteiskäytön jälkeen. Wintime-aikana käytössämme oli Personec, E-office ja Basware ja näiden välillä tietoja siirrettiin ohjelmasta toiseen. Ah, kun tuli Netvisor, hoituivat kaikki yhdellä ja samalla ohjelmalla, aivan mahtavaa.

Nyt sitten kun asiakkaiden tarve raportoinnin suhteen on kehittynyt, niin Netvisor ei ole ollut tässä kehityksessä mukana, ikävä kyllä.

Matkalaskujen sähköistämistä olen odottanut jo vuosia ja kun sitä ei kuulunut, oli ratkaisuna taas ulkoinen ohjelma. Onneksi toimivia ohjelmia on paljon tarjolla, vieläpä täysin mobiileja versioita. Onko budjetoinnin ja raportoinnin kohtalo sama?

Budjetointi – palikkaa olen kokeillut kerran ja se riitti, toista kertaa en koske tikullakaan. Raportointi on hoidettava siten että siirretään tietoja exceliin ja käytetään lisänä powerpointia tai Navitaa. Kassavirta on ihan ok, sekin vaatii kuitenkin paljon käsityötä lisäksi. Navitasta sitä taas ei löydy. Käsin tekemällä ja tietoja siirtelemällä virheiden mahdollisuus kasvaa ja työn tehokkuus kärsii.

Raportoinnin suhteen olemme samassa tilanteessa kuin aikoinaan, on pakko käyttää montaa eri ohjelmaa, kun olisi niin ihanaa pärjätä yhdellä. Onko teillä ollenkaan suunnitelmissakaan kehittää Netvisorin omaa budjetointia ja raportointia?

1 Comment

P

Pekka Kotovaara

05-01-2018 1:14 pm posted by Pekka Kotovaara

Hei,

Olit tiedustellut Netvisorin Controller-osion tilannetta ja kehitysnäkymiä. Tällä hetkellä tarjoomamme mukaisesti Netvisorin tuottama tieto on siis raportoitavissa ja budjetit tehtävissä Netvisorin Controller-osiolla tai isommissa yhtiöissä tarvittaessa voidaan ottaa käyttöön Netvisoriin integroitava Visma Navita.

Olemme linjanneet vuoden 2018 raportoinnin ja budjetoinnin tärkeäksi kehityskohteeksi. Etenemme tällä hetkellä tekemiemme suunnitelmien mukaisesti, mutta emme pysty tässä vaiheessa vielä antamaan tarkempia tietoja aiheesta.

Kuten kirjoituksessa totesit, raportoinnin ja budjetoinnin tarpeet ovat lisääntyneet. Pyrimme jatkossakin osaltamme vastaamaan näihin tarpeisiin nykyaikaisilla työkaluilla.

Muilta osin raportoinnin kehitystyömme keskittyy Netvisorin kassavirran raportoinnin kehittämiseen sekä myös muiden Netvisorin osatoimintojen raportointien kehittämiseen.

Visma Solutions Oy

Pekka Kotovaara

Tuotepäällikkö

Login or Signup to post a comment