Start a new topic

A

Anonymous

15-09-2017 6:42 pm posted by Anonymous

Eikö suorituksia voi kirjata suoraan tiliotteelta, niin ei tarvitse linkitellä jälkikäteen. Ainakin kun nuo fiksummat asiakkaat kirjoittavat viestiin tms. että mitä laskuja könttäsummat sisältävät, osaa tietysti saattaa joutua erikseen selvittelemään.

A

Anonymous

19-09-2017 10:38 am posted by Anonymous

Suorituksia voi kirjata suoraan tiliotteelta myyntireskontraan. Valitset tiliotekäsittelyssä muu tapahtuma -toiminnon kautta uuden myynsuorituksen lisääminen. Avaa valintaikkunan johon syötetään laskun numero, viitenumero tai asiakkaan nimi. Tämän jälkeen tulee listaus hakutekijöihin sopivista vaihtoehdoista. Kun löydät myyntilaskun joka kohdistetaan, niin valitse rivin perässä olevassa kolmiosta toiminto "uusi suoritus". Toiminto avaa kirjausikkunan, josta tarkistat että tiedot ovat oikein ja tässä pitää olla sitten hereillä että summa ja maksupäivä tulee oikein. Könttäkirjauksissa on se riski että summat ja maksupäivä menee väärin ja sitten on reskontra solmussa. Tämän jälkeen painetaan tallenna. Tästä siirtyy automaattisesti tiliotteelle takasin ja voit aloittaa rumban alusta! Tällä tavalla saat kohdistettu könttäsummaan useamman eri myyntilaskun. Tiliotteelle tulee siis monta MS tositetta samaan tapahtumaan.

A

Anonymous

21-09-2017 9:09 am posted by Anonymous

Vielä näppärämpi kun avaa "uusi suoritus" uuteen ikkunaan joka kerta niin ei tarvitse palata tiliotteelle joka välissä. Viimeisen laskun kohdalla vasta avaa samaan ikkunaan ja palaa sen jälkeen tiliotteelle.

Login or Signup to post a comment