Start a new topic
A

Anonymous

Laskun tulostus maksettu-tilassa

11-02-2020 12:24 pm posted by Anonymous

Meillä oli tilanne, että alkuperäinen lasku oli hyvitetty ja hyvitys sekä alkuperäinen lasku kohdistettu toisiinsa eli lasku oli maksettu-tilassa. Asiakkaaltamme tuli myöhemmin pyyntö saada alkuperäisestä laskusta kopio. Yritti sitten mitä kautta tahansa laskua tulostaa, aina siihen tulostui hyvityksen tiedot ja summaksi 0,00. Mistä Netvisorissa pystyy tälläisessä tapauksessa tulostamaan alkuperäisen laskun? Vaikka nämä eivät ole jokapäiväisiä, pitäähän se alkuperäinen jotenkin saada tulostettua, ilman hyvitystietoja. Ja ilman, että joutuu muualta pyytämään kohdistuksen poistamista ja uudelleen kohdistamista (omat oikeudet ei tämän tekemiseen riitä).


A

Anonymous

14-02-2020 2:14 pm posted by Anonymous

Meillä tuli juuri vastaan sama tilanne. Asiakas tarvitsi alkuperäisen laskukopion eteenpäin lähetettäväksi ja näyttää vähän hölmöltä, kun loppusumma oli jo 0,00€.

J

Jani Korhola

17-02-2020 8:59 am posted by Jani Korhola

Hei Minna,

 

Lähetetyn laskun saa tulostettua laskun historiatiedoista siinä muodossa mitä se on asiakkaalle mennyt. Eli löytyy myyntilaskulta.

 

ML_Lähetystiedot.png

A

Anonymous

21-02-2020 1:43 pm posted by Anonymous

Täällä välillä piipahtaminen vähentää huomattavasti harmaita hiuksia ! Arvatkaa olenko tätäkin toimintoa kaivannut jo ties kuinka monta kertaa. Esim. kun perintätoimistosta ovat kaivanneet alkuperäistä laskua eikä tuota viimeisessä vaiheessa olevaa "lasku menee perintään" tai on tuossa aikaisemmin mainitussa tilanteessa eli nollilla (syystä tai toisesta)


Kun ehtisi joskus käydä nämä kaikki vastaukset läpi, niin siinä saisi jo melkoisen tietopaketin minkä varassa toimia. 

A

Anonymous

21-02-2020 2:15 pm posted by Anonymous

Hei, 

Tässä täytyy huomata, että tuo keino toimii kaikkiin muihin lähetystapoihin paitsi jos lasku on paikallisesti tulostettu. Tällöin alkuperäistä pdf:ä ei ole saatavilla historiatiedoissa.

Login or Signup to post a comment