Start a new topic
L

Lasse Kosonen

HRM-kesäkampanja 2018

21-05-2018 12:12 pm posted by Lasse Kosonen

Hei,

HRM-kesäkampanja on hyvä mahdollisuus ottaa käyttöön moderni palkanlaskenta sekä työkalut tuntikirjauksiin ja matkalaskuihin tai avata Työaika ja matkalaskut -osio täydentämään jo käytössä olevaa Netvisor Palkanlaskentaa. Käyttöönoton voi tehdä huoletta, sillä uusien avauksien kuukausittaiset palkansaajakohtaiset veloitukset ovat 0 € elokuun 2018 loppuun saakka.

Lue lisää hyödyistä, katso ominaisuusvideot ja ota yhteyttä asiantuntijaan Lisäpalvelut-sivulta >>

Kampanjan säännöt:


- Uusien Netvisor Palkanlaskenta sekä Työaika ja matkalaskut (resurssienhallinta) -palveluosioiden avauksien kuukausittaiset palkansaajakohtaiset veloitukset 0 € aikavälillä 1.6.-31.8.2018. Transaktiot ja mahdolliset lisäkäyttäjät veloitetaan normaalisti käytön mukaan.
- Alennus on voimassa, kun yrityksen käyttöön avataan joko toinen tai molemmat palveluosiot.
- Alennus koskee ainoastaan uusia avauksia, kun avattava palveluosio ei ole ollut viimeiseen vuoteen (12 kk) kytkettynä päälle.
- Alennus on voimassa elokuun 2018 loppuun saakka automaattisesti. Laskutus alkaa normaalisti syyskuun 2018 alusta.

- Vastuu palvelun poiskytkemisestä ennen laskutuskauden alkua on asiakkaalla tai asiakkaan tilitoimistolla.
- Avaukset voi tehdä palvelunhallinnassa itse tai olla yhteydessä Netvisor-asiantuntijaan Lisäpalvelut -sivun kautta. Alennukset huomioidaan Netvisorin laskutuksessa automaattisesti.

Esimerkki 1

Yritys X on jo Netvisor Palkanlaskenta -osion käyttäjä, mutta työaika-excelit aiheuttavat virheitä palkanlaskentaan. 20 palkansaajalle halutaan käyttöön myös Netvisorin työajankirjaukset. Yrityksen pääkäyttäjä (käyttäjähallitsija) avaa palvelunhallinnasta Netvisor Työaika ja matkalaskut (resurssienhallinta) -osion kesäkuussa 20 palkansaajalle. Netvisor Palkanlaskenta -osion käyttäjäkohtaiset veloitukset jatkuvat normaalina. Netvisor Työaika ja matkalaskut -osion käyttäjäkohtaiset veloitukset ovat kuukausimaksuttomia (transaktiot veloitetaan) 31.8.2018 saakka. Normaali laskutus alkaa syyskuusta Netvisor-hinnastonmukaan.

Esimerkki 2

Yritys Y on Netvisor-asiakas, mutta käytössä ei vielä ole palkanlaskentaa. Henkilöstökulut ovat merkittävä osa 50 työntekijän yritystä. Henkilöstökulujen vaikutus halutaan mukaan kassavirtaennusteeseen. Yrityksen tilitoimisto hoitaa palkanlaskentaa ja avaa palvelunhallinnasta yrityksen käyttöön Netvisor Palkanlaskenta sekä Työaika ja matkat -osiot heinäkuussa. Sekä Netvisor Palkanlaskennan että Työaika ja matkat -osion käyttäjäkohtaiset veloitukset ovat kuukausimaksuttomia (transaktiot veloitetaan) 31.8.2018 saakka. Normaali laskutus alkaa syyskuusta Netvisor-hinnaston mukaan.

Lue lisää hyödyistä, katso ominaisuusvideot ja ota yhteyttä asiantuntijaan Lisäpalvelut-sivulta >>

Login or Signup to post a comment