Start a new topic
A

Anonymous

Maksun poisto - ja myyntisuorituslinkin avautuminen uuteen ikkunaan

06-06-2016 9:32 am posted by Anonymous

Hei, saisiko ohjelman korjattua niin että alla ympyröidyt linkit avautuvat uuteen ikkunaan tai välilehteen? Ne pystyi ennen avaamaan mutta jonkun päivityksen mukana ne hävisivät. En ole kokeillut jos eri selaimilla toimisi mutta nyt ja aina ollut käytössä Firefox. Nämä oli kaksi esimerkkiä, saattaa olla muitakin.


Laura Sainio

18-01-2018 9:18 am posted by Laura Sainio

Hei Anna!

Nuo linkit eivät tosiaan nykyisellään ole avattavissa uuteen välilehteen millään selaimella. Esim Opera antaa kyllä mahdollisuuden avata linkki uuteen välilehteen mutta sieltä aukeaa vain tyhjä sivu.

Voisitko kuvata, mihin tarkoitukseen käytit maksulistauksen "Poista"-linkin toiseen välilehteen avaamista silloin, kun se vielä oli mahdollista?

Entä tuo suoritus toiseen välilehteen, missä tilanteessa se on tärkeä? Tuon saman tarpeen saa tietenkin täytettyä vaikkapa sillä, että nappaa laskun osoitteen osoiteriviltä talteen (ctrl+c), porautuu viitesuoritukselle laskun linkistä ja avaa itse laskun uudelleen toiseen välilehteen liittämällä sen osoiteriville (ctrl+v), mutta nopeampaa toki olisi, jos sen saisi suoraan linkistä hiiren toisella painikkeella.

A

Anonymous

18-01-2018 1:34 pm posted by Anonymous

Hmm. Luulen että ylemmässä oli tapaus semmoinen että asiakas oli kohdistanut hyvityslaskun veloituslaskuun joka oli jo maksupalvelussa. Halusin poistaa maksun ja saman tien kohdistaa sen toiseen veloituslaskuun. Jos maksun poiston saa avautumaan toiseen ikkunaan tai välilehteen, voisin vain päivittää sen jälkeen alkuperäisen sivun ja tehdä uuden maksun.

Alemmasta tilanteesta en varmaksi sano mikä ajatus siinä on ollut, enemmänkin semmoinen tilanne että ottaa myyntisuoritusluettelon tietyltä päivältä ja haluaa muokata tai poistaa monta suoritusta. Kun muokkaus tai poisto ei avaudu välilehteen tai ikkunaan, täytyy hakuehdot täyttää aina vain uudestaan.

J

Jani Korhola

31-01-2018 9:21 am posted by Jani Korhola

Hei Anna,

Emme lähde tätä erikseen muuttamaan. Käyttö muuttuu siinä vaiheessa kun uudistamme tämän sivun joskus tulevaisuudessa.

Login or Signup to post a comment