Start a new topic
A

Anonymous

Palkansaajan perustaminen

19-05-2016 10:23 am posted by Anonymous

Tällä hetkellä uutta palkansaajaa perustaessa tyel- ja työttömyysvakuutuksien "laatikot" tulevat näkyviin vasta ensimmäisen tallennuksen jälkeen. Näiden tulisi mielestäni olla jo heti alussa näkyvissä. Myös muille tilityspisteille olisi kätevää liittäähenkilöt suoraan henkilön takana jo.

Lisäksi tallenna-nappula on sivun alalaidassa. Tämä olisi hyvä löytyä myös ylhäältä tai jollakin tominnolla estää tallentamatta poistuminen (esim. oletko varma - tyyppinen ponnahdusikkuna).


A

Anonymous

26-05-2016 9:13 am posted by Anonymous

Ehdottomasti !

A

Anonymous

31-05-2016 10:30 am posted by Anonymous

Kaikista paras olisi, kun nämä vakuutuksen alaiset ja ei-vakuutuksen alaiset olisi ohjattavissa palkkalajeilla suoraan, eikä henkilöiden takaa. vrt. esim. Personec W tai muut palkkaohjelmat.

A

Anonymous

24-10-2016 1:10 pm posted by Anonymous

Samaa mieltä Marikan kanssa: myös palkkalajin pitäisi vaikuttaa noiden vakuutusmaksujen käsittelyyn. Tämän voi toki ratkaista tekemällä esim. tyelin alaisille palkoille oman laskennallisen palkkalajinsa, mutta on vähän turhan aikaa vievää lähteä rakentamaan tätä erikseen kaikille asiakasyrityksille. Onkohan näiden sivukulujen käsittelyä ajateltu uudistaa jossain vaiheessa?

S

Sini Alamäki

17-08-2017 4:14 pm posted by Sini Alamäki

Tämä usein toivottu muutos on nyt tehty eli palkansaajan saa tästä päivästä eteenpäin liitettyä tilityspisteille heti palkansaajaa lisättäessä muiden tietojen yhteydessä.

Login or Signup to post a comment