Start a new topic
A

Anonymous

Pankkiliikenne näkymässä pitäisi näkyä kaikki lähetykset

16-12-2015 3:14 pm posted by Anonymous

Pankkiliikennenäkymässä pitäisi näkyä lokitietona jokainen pankkiin lähetystapahtuma ja kuka sen on lähettänyt. Eli virheellisistä maksuistakin jäisi tieto, milloin se on ensimmäisen kerran lähetetty, eikä lähetysajankohta poistuisi lokitiedoista. Netvisorin tukeen soittamalla sain selville, että aineisto oli lähetetty ohjelmasta pankkiin 4 kertaa, vaikka pankkiliikennenäkymässä näkyy vain kerran.

Vastaavasti ostolaskun eräpäivätietoja ei pitäisi saada muokattua sen jälkeen, kun maksu on jo lähetetty pankkiin eli on maksupalvelussa tilassa, koska nämä tiedot eivät kuitenkaan välity pankkiin asti.


A

Anonymous

13-04-2016 8:38 am posted by Anonymous

Palkkojen puolella lokitiedoista häviävät erän tarkemman tiedot eli kenelle on maksettu ja paljonko, mikäli palkkoja joudutaan pakittelemaan. Huono tämäkin!

J

Jani Korhola

15-11-2017 10:26 am posted by Jani Korhola

Hei Maija,

Tiedostamme ongelman, mutta ohjelman rakenne on sellainen että näiden tietojen näyttäminen asiakkaille vaatisi huomattavan suuria muutoksia. Toistaiseksi nämä tarkennetut tiedot saa siis tuen kautta. Jätän toiveen kuitenkin avoimeksi ja katsotaan myöhemmin josko tälle löytyisi vielä lisää kannatusta ja meiltä aikaa muutoksen tekemiselle.

J

Jani Korhola

21-02-2018 9:18 am posted by Jani Korhola

Hei,

Tämä on nyt nostettu meidän ensi kesän työlistalle. Kuittaamme tänne kun tämä on toteutettu.

Login or Signup to post a comment