Start a new topic
A

Anonymous

Automaattinen kohdistus ostolaskujen jaksotus-tilille

15-05-2017 9:56 am posted by Anonymous

Perustiedoissa, kun voi määrittää ostolaskujen jaksotustilin, ja järjestelmä myös kirjaa jaksotukset itse, niin olisi mielestäni hyvä saada automaattinen kohdistus sinne tilin sisään. Tämä ominaisuus tulisi varsinkin tilintarkastuksissa tarpeen, kun siirtosaamistilistä vaaditaan saldoerittelyä. Ja tilin sisällähän voi olla satoja rivejä, jolloin sen manuaalinen erittely on erittäin työlästä.


A

Anonymous

09-11-2017 12:13 pm posted by Anonymous

Minä tein näille ostolaskujen jaksotuksille oman tilin eli sinne tulee pelkästään niitä ja en tee erittelyä näistä. Muut jaksotukset sitten omalla tilillään josta on helppo tehdä erittely. Kun jaksotustililtä ottaa pääkirjan viimeisen avatun tilikauden päivältä niin saldon pitäisi olla 0,-

A

Anonymous

13-11-2017 12:48 pm posted by Anonymous

Juu menee minullakin ostolaskujen jaksotukset omalle tilille ja manuaaliset jaksotukset sitten omalleen. Itse pystyn tarkastamaan, että ostolaskujen jaksotustili menee tasan niin, että ottaa taseen ensi vuodelta, jolloin tili menee nollaksi. Tilintarkastaja kuitenkin aina haluaa erittelyn tilinpäätöshetkellä, niin se pitää tehdä manuaalisesti. Ja kun jaksotettavia laskuja on satoja, niin on se iso homma.

A

Anonymous

13-11-2017 12:58 pm posted by Anonymous

No sitten sinulla riittää hommaa, tuohon kun olisi automaattinen seurantakohdelisäys niin helpottaisi kummasti. Minulla toistaiseksi tuota erittelyvaatimusta ei ole; toivottavasti ei tulekaan.

Tsemppiä Milja!

Marja-Liisa Lohtander

02-01-2019 10:10 am posted by Marja-Liisa Lohtander

Hei Milja, 

ostolaskujen jaksotuksen on tulossa rivikohtaisuus sekä mahdollisuus määritellä samalla seurantakohde. 

A

Anonymous

01-04-2019 3:19 pm posted by Anonymous

Hei ja anteeksi, että näin myöhään reagoin tähän.

 

Onko siis tulossa ratkaisua siihen, että ostolaskun jaksotus kohdistuu automaattisesti taseen tilin sisällä, jolloin tase-erittelyn ottaminen tilistä onnistuu koska vain?

Login or Signup to post a comment