Start a new topic
A

Anonymous

Erillisilmoitus / valinta mille kuukaudelle

14-02-2019 9:18 am posted by Anonymous (Updated 03-03-2019 by Anonymous)

Olen samaa mieltä siitä, että ohjelman pitää "haistella" tilannetta eikä kaavamaisesti kalenterin perusteella olettaa jotain.

Tämä sama ominaisuus on ohjelmistossa laajemminkin.

Erillisilmoituksessa ei riitä se, että alasvetovalikosta valitaan oikea kuukausi.  Kuukausi pitää myös huomata päivittää.

Koska tulorekisteri-ilmoittaminen on tullut jäädäkseen, tulisi tähän toimintoon saada sellainen korjaus ettei tahattomia virheitä pääse syntymään.

 

Kun tarkastellaan palkkatietoilmoituksia, on usein tarkastelukulmana kuukausi. Esim. tänään ohjelma tarjoaa aikaväliä 3.2 - 3.3.2019.  Käyn läpi jokaisen asiakkaan ilmoitukset helmikuulta ja jokaisen kohdalla ensin vaihdan tarkastelujakson. 

Olisi tarpeen olla mahdollisuus tarkastella ilmoituksia myös kalenterikuukausittain ilman, että kalenteria pitää joka välissä muokata.

 

 

 

1 Comment

A

Anonymous

12-11-2021 7:48 pm posted by Anonymous

Kun menee tekemään esim. tammikuun erillisilmoitusta heti helmikuun alussa, tarjoaa vetopalkki meneillään olevaa kuukautta, eli helmikuuta. Yrittäjät saattavat siis tehdä väärän ilmoituksen, jos eivät ole tarkkoina (kuten jo huomattiin, näin kävi monelle siitä huolimatta, että lähettämässäni ohjeessa alleviivasin, että kuukausi pitää muuttaa...)

 

Oletusnäkymän pitäisi mielestäni olla se viimeisin lähettämättä oleva kuukausi!

Login or Signup to post a comment