Start a new topic
A

Anonymous

Budjetointiin pohjaksi edellisen tilikauden toteuma sis.kohdetiedot

03-02-2016 3:46 pm posted by Anonymous

Netvisorin Controller-osiosta löytyy budjetin tallennus, josta tiedot ajetaan vertailutiedoiksi kirjanpidon raporteille. Siellä on toiminto "kopioi toteuma edelliseltä kaudelta", mutta tämä ei huomioi lainkaan yrityksen laskentakohteita ja kopioi tiedot vain tilitasolla.

Kohdeseuranta on hyvinkin yleistä, ja tämä puute aiheuttaa suurelle määrälle yrityksiä ja yhdistyksiä toistuvia lisätöitä, kun pitää kierrättää budjetinkäsittely käytännössä Excelin kautta tyhjistä. Yksinkertainen malli olisi ottaa budjetin pohjaksi edellisen vuoden toteuma kustannuspaikoittain, ja muokata sitä halutuin osin, kuin syöttää kaikki tiedot uudestaan jok'ikinen tilikausi.

Koko budjettiosion täysimittainen uusiminen olisi mahtava asia, mutta tämän kohdelaskentatiedon kopioimattomuuspuutteen paikkaus olisi jo itsessään iso apu.

1 Comment

A

Arto Muikku

12-12-2017 12:52 pm posted by Arto Muikku

Hei Kuisma,

Muutan idean tilan kohtaan "arkistoitu", koska idea on yli vuoden vanha eikä ole kerännyt suurta kannatusta. Budjettiosion mahdollista täysmittaista uusimista selvitetään parasta aikaa ja tiedotamme tästä ensi vuoden mittaan!

- Arto / Netvisor-kehitys

Login or Signup to post a comment