Start a new topic
A

Anonymous

tilausten, osto sekä myyntilaskujen pikaselaus

15-06-2017 11:31 am posted by Anonymous

Olisiko mahdollista kehittää edellinen /seuraava napit joilla voisi kätevästi liikkuen esim edelliseen tilaukseen tai seuraavaan. sama juttu kun hakee vaikka asiakkaan nimellä kaikki tilaukset kun klikkaa tilauksen auki niin olisi erittäin kätevää selata tilauksia kuin kirjaa nopsasti. Nyt pitää klikata tilaus ja huomata että äääh ei se ollut tämä, eikun takaisin tilausnäkymään ja etsiä listalta seuraava, ja taas ja taas sama rumba.

esim FinHansassa on tälläinen pikaselausvaihtoehto ollut jo monta vuotta.

/Jani Olkkonen

1 Comment

J

Jani Korhola

07-11-2018 9:40 am posted by Jani Korhola

Hei Jani,

 

Ostolaskuillahan tällainen toiminto jo on, toki tässä pitää ensin valita laskut joita halutaan käsitellä. Silloin sivun alareunaan ilmestyy painike "käsittele laskut", jota klikkaamalla pääset sitten käsittelemään laskut yksitellen ja voit siirtyä helposti laskulta toiselle laskulla olevan valikon kautta. Ei siis ehkä vielä ihan loppuun asti hiottu toiminto, mutta helpottanee ainakin tältä osin ostolaskujen käsittelyä.

 

rullaavaosto.png

 

Toiminnallisuutta voidaan muun kehitystyön yhteydessä varmasti tuoda muihinkin näkymiin, mutta erikseen tätä ei lähdetä tekemään. Arkistoin idean, mutta pidämme asian mielessämme kun uudistamme näkymiä.

 

Login or Signup to post a comment