Start a new topic
A

Anonymous

Uusi Netvisor, asiatarkastamattomat/hyväksymättä olevien laskujen widget

28-06-2016 10:50 am posted by Anonymous

vanhassa Netvisorissa Tiedotusnäkymässä oli lista tarkastamattomista/hyväksymättömistä ostolaskuista mutta uudessa Netvisorissa tätä ei ole missään. Tämä aloitusnäkymällä oleva työlista ja huomio siitä että "jotain tartteis tehdä" oli todella hyödyllinen ja toivoisin, että se lisättäisiin pikimmiten myös uuteen Netvisoriin.

Uuden Netvisorin osto -näkymään voisi lisäksi laittaa jonkinlaisen raportin laskuista jotka on jo hyväksytty, mutta niitä ei ole vielä lähetetty pankkiin ts eivät ole "maksupalvelussa" -tilassa.


A

Anonymous

28-06-2016 11:57 am posted by Anonymous

Hei,

Tuollainen käsittelemättömien toimintojen lista löytyy kyllä uudestakin tiedotusnäkymästä, kassavirtaennusteen alapuolelta. Siinä voi myös valita oikeasta yläkulmasta, että näytä vain minulle kohdistetut:

Lisäksi, jos klikkaat ylävalikosta Ostot ja menet siitä ostojen tiedotusnäkymään, on siellä oma, hieman typistetty widget ostoista:

A

Anonymous

28-06-2016 1:42 pm posted by Anonymous

Hei

Tuolla listalla missä on eritelty asiatarkastamattomat, hyväksymättömät ja tiliöimättömät laskut ei uudessa NV:ssä ei ole hirveästi iloa, koska kun klikkaat vaikka tiliöimättömien ostolaskujen kohdalta tai mistä muusta vaihtoehdosta tahansa, niin saat kaikki avoimet laskut näkyviin. Sitten kun saatte nuo toimimaan sillä tavalla, että tiliöimättömien laskujen kohdalta saa näkyviin aidosti pelkästään tiliöimättömät laskut niin silloin tuota on järkeä käyttää, nykytilanteessa on helpompaa ja käytännöllisempää käyttää vielä vanhaa versioita, työt sujuvat paljon nopeammin.

A

Anonymous

28-06-2016 2:01 pm posted by Anonymous

Näkymä ei ihan ole samanlainen... näkyy pelkästään Hyväksymättömät ostolaskut, Tiliöimättömät ostolaskut ja Lähettämättömät myyntilaskut (tässä kuvassa tiliöimättömiä ei näy, mutta ne on näkyneet kyllä kun niit on ollut).
Asiatarkastamattomat ei (tässä asiakkuudessa) näy laisinkaan vaikka niitä oikeasti onkin.

Vanhassa näkymässä on näkyy kuitenkin se oikea tilanne:

A

Anonymous

28-06-2016 3:47 pm posted by Anonymous

Kiitos Teemu ja Taru tarkentavista kommenteista! Arto Muikku​, olihan nuo jo korjauslitalla?

A

Arto Muikku

15-07-2016 10:50 am posted by Arto Muikku

Moi!

Ostot-näkymään olemme toteuttamassa parasta aikaa avoimista ostoista kertovaa widgettiä:

Tämä näyttää lukumäärät ja ylätason tiedot ja ilmentää, että "jotain tartteis tehdä".

Lisäksi ostoihin tulee jatkossa vielä erilliset widgetit jotka listaavat viimeisimmät ostolaskut tiloittain (mm. maksupalvelussa):

Näistä tuo ylempi, "avoimet ostot ja kulut" saadaan ulos kesän aikana. Alemman kaltaisten widgettien aikataulua en osaa vielä luvata.

A

Arto Muikku

15-07-2016 10:52 am posted by Arto Muikku

Moi,

Korjaus, jossa "tiliöimättömien laskujen kohdalta saa näkyviin aidosti pelkästään tiliöimättömät laskut" odottaa tällä hetkellä julkaisua ja saadaan ulos luultavasti heinäkuun aikana.

A

Anonymous

04-12-2016 6:14 pm posted by Anonymous

Mielestäni etusivulta on pudonnut pois hyviä näkymiä, jotka vanhassa Netvisorissa on. Esim. etusivulta kun menee linkillä "Tarkastettavat ostolaskut" tulee näytölle jossa on "Vastaanotettu laskuaineisto". Uudessa Netvisorin näkymässä linkit vievät suoraan ostoreskontranäkymään, joka ei ole läheskään niin selkeä kuin tuo näyttö "Vastaanotettu laskuaineisto" - haluan sen ehdottomasti myös uuteen! Siitä näkee kätevästi mitä uusia ostolaskuja asiakkaille on saapunut. Myös asiakkaani valittavat tästä, heidän mielestään ostoreskontranäkymä on liian sekava ostolaskujen tarkistamiselle.

Login or Signup to post a comment