Start a new topic
A

Anonymous

Testikäyttäjäryhmä ennen uuden toiminnon julkaisua

21-03-2018 10:09 am posted by Anonymous

Voisiko Netvisor ottaa käyttöön testikäyttäjiä ennen kuin mitään uusia versioita otetaan käyttöön kaikille käyttäjille, näin saataisiin ohjelman lapsuksia karsittua ennen sen suurempaa julkaisua. Annettaisiin siis uudet versiot käyttöön osalle oikeita käyttäjiä kentältä ja sitten heidän kokemusten perusteella tehtäisiin korjaukset ja sitten vasta virallinen julkaisu koko joukolle. Uskoisin että näin saataisiin käyttäjäystävällisyyttä parannettua.


J

Jani Korhola

21-11-2018 9:56 am posted by Jani Korhola

Hei Tuula,

 

Olemme alkaneet enenevissä määrin testauttamaan uusia toiminnallisuuksia asiakkaillamme jo ennen julkaisua, jotta käytettävyyteen liittyvät ongelmat tulisivat huomioitua ajoissa. Lisäksi esimerkiksi myyntilaskun uudistamisen osalta teimme samoin sekä julkaisimme sen ensin käyttöön vain osalle asiakkaistamme ja laajensimme käyttöä pienissä erissä.

 

ping @Maija Guzeev 

M

Maija Guzeev

22-11-2018 8:37 am posted by Maija Guzeev

Hei Tuula,

 

tosiaan, teemme parhaillaan muutoksia kehitysprosesseihin niin, että käyttäjätestauksille on tilaa kehitysprosessin eri vaiheissa. Community on ollu hyvä tapa löytää uusia testihenkilöitä: olemme toistaiseksi valinneet käyttäjätutkimuksiin niitä henkilöitä, jotka ovat jossain välissä kirjoittaneet jotain työn alla olevasta aiheesta. Kun projektit etenee, niin näihin henkilöihin ollaan yhteydessä myös toimintojen testaamista varten.

 

Testihenkilöksi voi ilmoittautua myös tämän lomakkeen kautta, jolloin ei tarvitse olla aktiivinen community-kirjoittaja, jotta huomataan kutsua testeihin https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeLmx18ixoyO412_kkdOkaTnt0SSssWNc2SxOmvZBhUy7b9ZQ/viewform
Linkki löytyy myös Communityn Netvisor-osion linkkilistassa.

 

 

 

Login or Signup to post a comment