Start a new topic
A

Anonymous

OLETUSVALINTA TILIOTTEELLA JA MASSATILIÖINNISSÄ

30-03-2016 11:18 am posted by Anonymous

Sekä myyntireskontran suorituksia kirjatessa että tiliotteita tallentaessa valitaan alhaalta kohta tee jokaisesta rivistä oma tosite. Valinnan oletuksena on että näistä tehdään yksi tosite ja kun myyntilaskujen suorituksessa sen erehdyt tekemään niin jokainen tiliote heittää!
Olisiko mahdollista saada oletusvalinnaksi (siis ensimmäiseksi) se kohta missä jokaisesta rivistä tehdään oma tosite?

Uskoisin että useimmat kirjaavat kaikki tapahtumat omina tositteinaan.


J

Jani Korhola

07-12-2017 10:17 am posted by Jani Korhola

Hei Tuula,

Tämä on meidän työlistalla odottamassa toteuttamista. Aikataula en osaa tälle vielä antaa, joten arkistoin tämän toiveen täältä communitysta.

A

Anonymous

07-12-2017 10:25 am posted by Anonymous

Hei Jani Korhola

Tähän minä kyllä toivoisin muutosta mahdollisimman pian. Tätä valintaa joka ikinen kirjanpitäjä ja reskontran tekijä lähes joka päivä klikkaavat eli oletusvalinnaksi: jokaisesta rivistä oma tosite; nyt tämä valinta on vetovalikossa alimmaisena mitä ihmettelen suuresti. Kannattaa miettiä miten monta ylimääräistä klikkausta joka ikinen teidän käyttäjä lähes päivittäin tekee; se ei taida olla ihan vähäinen määrä. En voi olla palaamatta tähän ergonomia asiaan kerta toisensa jälkeen.

T:Tuula

J

Jani Korhola

07-12-2017 11:13 am posted by Jani Korhola

Hei Tuula,

Tämä on kyllä meillä tiedossa, joten se pääsee kyllä ensimmäisten joukossa mukaan kun teemme tällaisia "pikkuparannuksia".

A

Anonymous

02-01-2018 8:56 am posted by Anonymous

No olipas "mukava" palata lomilta, tuli kirjattua lähes parin kuukauden saapuneet suoritukset samalle tositteelle. Olisin kyllä tosi kiitollinen että tähän tulisi pikainen korjaus; ihan vaan jonkun verran korjattavaa nimittäin riittää Smiley Sad Smiley Sad Smiley Sad

Niin, että hyvät uudet vuodet tässä vaan toivottelen Smiley Happy

Login or Signup to post a comment