Start a new topic
A

Anonymous

Velvoitteet-> Palkat -> herjaus erilliilmoituksen verotilisiirto muodostamatta

12-02-2019 11:24 am posted by Anonymous

Onko tähän olemassa jotain konstia, millä saadaan "hälytyskello" pois velvoitteet näkymästä?

Yrityksen erillisilmoitus on kirjattu ostorekontraan laskuksi, joten tämä ilmoitus on aiheeton.

Olen yrittänyt muodostaa tilisiirron ja sen jälkeen käynyt poistamassa sen avoimista tilisiirroista -> ei auta edelleen on " hälytyskello" näkyvissä.

Apuja tähän ongelmaan otetaan ilolla vastaan. 


A

Anonymous

12-02-2019 12:48 pm posted by Anonymous

Yritin miettiä että mikä hälytyskello siellä on näkyvissä. Meillä ei viedä ostolaskuihin, mutta muutamalla yrityksellä ei muodosteta tilisiirtoa koska haluavat maksaa itse. Meillä ei näy hälytyskelloa. Erillisilmoitus on lähetetty netvisorista mutta verotilisiirto vain jätetty tekemättä. Vai oletteko siis tehneet erillisilmoituksen jotain muuta kautta kuin netvisorissa? Silloinhan siellä erillisilmoituksella pääsee tekemään tositteen ilman että järjestelmä lähettää ilmoitusta tulorekisteriin.
A

Anonymous

12-02-2019 1:13 pm posted by Anonymous

Meillä on käytössä sellainen näkymä jossa on Velvoitteet (Palkat) ->se ilmoitaa onko kaikki tehty ajallaan.... jotta asiakkaamme näkee heti jos jotain jäänyt tekemättä. No nythän ei ole, kun erillisilmoitus on kirjattu ostoreskontraan ja maksettu sieltä,.

 

 

 

 

A

Anonymous

12-02-2019 3:04 pm posted by Anonymous

No nyt löysin meidänkin asiakkaalta tuollaisen herjan kun kävin läpi asiakkaita. Eikä näköjään auta että muodostaa tilisiirron ja poistaa sen. Hyvä kysymys, nyt minäkin odotan vastausta.
A

Anonymous

13-02-2019 8:22 am posted by Anonymous

Juu tarvitsi täpän, että maksettu muuta kautta ��
A

Anonymous

13-02-2019 11:44 am posted by Anonymous

Meillä on taas asiakkaan Omaveron saldo plussalla, eli tilisiirtoa ei haluta tehdä. Tuo kello pitää saada ehdottomasti pois näkyvistä. 

A

Anonymous

20-02-2019 12:15 pm posted by Anonymous

Hei,

tästä on nyt muodostunut todellinen haaste, sillä nyt ei voi erottaa enää niitä, jotka oikeasti on maksamatta ja niitä jotka vaan on maksettu muuta kautta. Asiakkaat, jotka myös itse Netvisoria käyttävät, ovat myös jo todella näreissään ja taas joudumme vastaamaan ja selittelemään. Kun muutenkin tulorekisteri aiheuttaa paljon ylimääräistä viestintää, niin sitten vielä tämänkin...

terkuin reija

A

Annika Sihvo

22-02-2019 1:21 pm posted by Annika Sihvo

Hei,

 

kiitos viesteistänne. Julkaisemme maaliskuun aikana toiminnallisuuden Erillisilmoitukset -osioon, josta saa halutessaan merkitä tietyn kuukauden hoidetuksi. Tällöin tiedotusnäkymälle ei muodostu ilmoitusta hoitamattomasta velvoitteesta. 

A

Anonymous

03-04-2019 2:04 pm posted by Anonymous

Hei,

 

Missä tämä toiminnallisuus kauden merkitsemisestä valmiiksi viipyy? Vai onko se tehty ja en vain löydä? Tammikuulta kello kertoo maksun olevan myöhässä nyt 50 päivää ja asiakkaan suuntaan tuo näyttää huolestuttavalta.

 

Asiakkaan alv-palautuksilla hoidetaan nämä maksut, joten tilisiirtoja ei tulla muodostamaan.

A

Annika Sihvo

03-04-2019 3:05 pm posted by Annika Sihvo

Ominaisuus on julkaistu Netvisorissa ja löytyy kohdasta Palkat > Palkanlaskenta > Erillisilmoitukset > valitse "Kuukausi" -pudotusvalikosta "Koko vuosi" > > Päivitä näkymä > Käsitelty ruutu kuukausien perässä, jonka voi ruksia.

Login or Signup to post a comment