Start a new topic
A

Anonymous

Asiakkaan luottotietojen tarkastus

24-01-2019 11:30 am posted by Anonymous (Updated 30-01-2019 by Anonymous)

Hei,

Olisiko Netvisoriin saatavilla palvelua, jossa voisi tarkistaa asiakkaan luottotiedot ? Joissakin laskutusohjelmissa tällainen palvelu on käytettävissä.


A

Anonymous

25-01-2019 8:38 am posted by Anonymous

Hei,

 

Aivan suoraan ei saada luottotietoja Netvisoriin, mutta voisiko tämä BackedByCFO -palvelu auttaa asiassa? https://marketplace.netvisor.fi/downloads/backedbycfo-selvita-hetkessa-asiakkaasi-maksukyky/

 

- Kari

A

Anonymous

30-01-2019 9:01 am posted by Anonymous

Luottotietojen tarkastus ja Asiakastiedon ja Bisnoden tarjoamien valvontapalveluiden integrointi osaksi Netvisoria olisi tervetullut parannus ja helpottaisi luotonvalvonnan toimintaa.

 

Erityisesti luottotietojen tarkastus pääosin yrityksiltä ja miksei myös yksityishenkilöiltä uutta luotollista asiakastiliä avatessa.

 

Ainakin Asiakastiedolla on Valvomo niminen palvelu jossa valvotaan käyttäjän valitsemilla tasoilla palveluun syötettyjen valvottavien muutoksia luottotiedoissa ja maksukäyttäytymisessä sekä muutoksia yrityksen perustiedoissa. 

 

Voisi kuvitella, että kummallakin näistä yrityksistä olisi kiinnostusta edesauttaa integraatiota ja tarjota palveluitaan Netvisorin asiakasmassalle.

A

Anonymous

28-10-2019 1:46 pm posted by Anonymous

Moi,

 

Kirjoitin idean luottotietojen tarkistuksesta, mutta huomasin nyt, että sehän olikin täällä jo. Mukava tietää, etten ole yksin tässä tarpeessa.

 

Tuo Karin BackedByCFO linkki ei johda mihinkään.

 

Asiakastiedon palvelussa on se ongelma, että pitää tietää hetu valmiiksi. Mutta miten hetun saa verkkopalvelussa asiakkaalta tietoonsa varmasti? Pitäisi olla pankkitunnistus, joka on jo Netvisorin sopimusallekirjoitustoiminnossa.

 

Ruvetkaas hommiin tämän ominaisuuden tekemisessä Visma!

 

Petri

Login or Signup to post a comment