Start a new topic
A

Anonymous

Kehitysehdotukset - Visma Fivaldi - Kiinteistöhallinta

06-03-2020 12:36 pm posted by Anonymous (Updated 06-03-2020 by Anne Välimaa)

Keräsin tähän pari kehitysehdotusta Fivaldissa.
 
 1. Kiinteistöhallinta - Henkilötiedot
  Henkilötietoihin voisi lisätä kentän sähköpostiosoitteelle, joka tulostuisi webistä tulostettavaan asukalistaan/henkilöluetteloon/osakeluetteloon. Nykyinen kenttä sähköpostiosoitteelle, ei tulostu webin raporteille. Onko esim. Fax-kenttä enää tänäpäivänä niin suuressa käytössä, kuin sähköposti?
  Toisena vaihtoehtona olisi työpuhelin-kohta. Tähän lisättynä sähköpostios. tulostuu henkilöluetteloon, mutta tilaa näissä kentissä on vain 25 merkkiä ja useat sähköpostit ovat tätä pidempiä.
  Olisiko iso homma kasvattaa noiden kenttien pituutta vaikka 35 merkkiin?

 2. Kiinteistöhallinta - Vuokrareskontra
  Uusimmassa päivityksessä ostoreskontraan oli tehty seuraavanlainen muutos:
  "Korjattiin ostoreskontran kausien sulkemisen ongelma, joka esti ostoreskontranmaksujen kausien sulkemisen, kun maksuaineistolla ollut lasku oli poistettu."
  Olisikohan samanmoinen korjaus tehtävissä vuokrareskontrassa, kun sinne saapunut viitemaksu on poistettu ja tästä syntynyt miinusmerkkinen ennakko, joten vuokrareskontran kausia suljettaessa ilmoittaa, että "Maksun summa meni alle nollan" eikä vuokrareskontran kausia saa kiinni (eikä siten myöskään kirjanpidon kausia).

 3. Kiinteistöhallinta - Vuokrareskontra
  Olisiko mahdollista saada vuokrareskontraan esim. maksun syöttöön lisätietokenttä, johon syötetty tieto näkyisi sitten reskontrassa maksutapa/tapahtuman tyyppiä hiiren oikealla klikkaamalla, sidokselle tehdyn maksulajin (esim. edelleenlaskutus) tapaan. Maksun syötössä ei yleensä ole käytössä tavoiteajoa tai sidostietoja. Liitteenä kuvankaappaus vielä tätä havainnollistamaan.
  Näin makusn syötön peruste olisi helpommin tarkistettavissa reskontrassa. Toki ohjaustiedoissa voi lisätä maksutyypille nimen, joka viittaa asiaan miksi käsin syöttö on tehty.

T

Teemu Luukkonen

06-03-2020 1:19 pm posted by Teemu Luukkonen

Moikka,

 

Kiitos kehitysehdotuksista! Katsotaan jos saataisiin idea oikealle alueelle / oikeiden henkilöiden huomaan �� Eli nyt ollaan Netvisorin ideoinnissa, joten täältä ei tavoita suoraan Fivaldin porukkaa.

 

@Anne Välimaa Otatko casen haltuun ja siirtelette, jos mahdollista oikeaan paikkaan. Niin saa kehitysehdotukset arvoisensa huomion?

A

Anne Välimaa

06-03-2020 3:56 pm posted by Anne Välimaa

Moikka!

 

@Teemu Luukkonen Koppi otettu vastaan! ��

Login or Signup to post a comment