Start a new topic
1 Comment

M

Markus Anttonen

18-10-2017 5:01 pm posted by Markus Anttonen

Moi Marianna

Valitettavasti tämä ei onnistu automaation avulla tai muutenkaan. Netvisorissa voi olla useampi asiatarkistaja, mutta valitettavasti hyväksyjiä voi olla vain yksi. Kyseiselle käyttäjälle voi antaa hyväksymisrajan 2000 € asti. Mutta sitten pitäisi tehdä esim. automaation avulla sääntö, että yli 2000 euron laskut menee suoraan jollekin muulle hyväksyttäväksi, tosin tällöinkin hyväksyjiä on vain yksi.

Tuon säännön voisi tehdä asiatarkistuksen osalta, mikäli se kävisi yritykselle. Eli tehtäisiin kiertolista, jossa on 2 asiatarkastajaa ja on ruksattu kohta Pakota tarkastusjärjestys asetetun mukaiseksi ja laskun pääasiatarkastaja on se henkilö, joka on kierrossa toisena henkilönä. Tällöin kummankin henkilön on asiatarkistettava tämä lasku ennen kuin se menee hyväksyntään, sitten valitaan haluttu hyväksyjä. Sitten voisi tehdä automaatiosäännön, jossa ehtona on laskun summa on yli 2000 euroa ja valitaan tämä aiemmin luotu kiertolista.

On myös mahdollista laittaa yritykseen maksujen vahvistus päälle. Tosin tätä ei saa laitettua tietyn summan ylittävälle laskulle, vaan se tulee kaikille laskuille. Tämän avulla voisi määritellä, että esim. 2 henkilön pitää laittaa lasku maksuun ennenkuin se oikeasti lähtee pankkiin. Voi myös laittaa jollekin maksatusmahdollisuuden niin, ettei hän voi maksaa laskuja ilman vahvistusta. Maksujen vahvistuksen voi lisätä myynti ja ostoreskontrien oikeuksista.

Login or Signup to post a comment