Start a new topic
A

Anonymous

Tuotelistaus haluttuun järjestykseen?

05-10-2016 1:48 pm posted by Anonymous

Hei,

 

olisiko mahdollista saada myös tuote- tai inventaariolistaukseen toimintoa, jolla saisi tuotteet haluamaansa järjestykseen? Esim. tuotekoodin, nimen tai määrän mukaan? Asiakaslistalla jo huomioinkin tämän uudistuksen.

 

Entä onko mahdollista vaikuttaa itse tuohon puute-määrään, esim. niin, ettei jo tilatut tuotteet vaikuttaisi plussana, vaan puute-kentässä olisi todellinen puute-luku niin kauan kuin tavaraa todellisuudessa varastoon saadaan?

 

Vielä yksi: Saako noita valintoja pysymään "ikuisesti" toivotunlaisina, nyt kestävät aina istunnon loppuun:

 

 

Kiitos!


A

Aleksi Martikainen

Visma

26-10-2016 11:35 am posted by Aleksi Martikainen

Hei Niina,

Kiitos kysymyksistä ja kehitysehdotuksista!

Tuotelistauksen järjestäminen otsikoittain on jo nyt mahdollista ja sarake-valinnat tallennetaan tietokantaan Laajennettu tuotehallinta -palveluosiota käyttävillä asiakkailla. Palvelu voidaan kytkeä päälle "Netvisor -> Palvelun hallinta" -kautta. Palvelussa on kuukausiveloitus.

Voitte lukea lisää palvelun ominaisuuksista ja soveltuvuudesta omaan käyttöön täältä:

Laajennettu tuotehallinta - PALVELUN SISÄLTÖ (KUVAUS) – Netvisor tukiportaali

Meillä on parasta aikaa työn alla myös nykyisen tavallisen tuotelistauksen uudistus, joka tulee sisältämään muun muassa listauksen järjestämisen otsikoittain ja sarakevalintojen tallentamisen kantaan. Alustava arvio julkaisusta on kuitenkin vasta ensi vuoden puolella.

Inventaariolistan sorttaus tulee olemaan osana varastonhallintaa uusintaa. Ideana on, että jokaisen raportin voisi järjestää haluamallaan tavalla. Tämä projekti on edessä vasta tulevaisuudessa, kunhan isommat työnalla olevat projektit, kuten osto- ja myyntiosion uusinnat saadaan maaliin. Kehityslistalle siis jo kirjattuna. Tämä puute-kentän poikkeava toiminnallisuus oli hyvä huomio ja esimerkki käyttötapauksesta, jota ei vielä ole Netvisorissa hallittu. Huomioidaan tämäkin varastonhallinnan kehityksen yhteydessä.

Tuotekehitysterveisin,

Aleksi Martikainen

Netvisor Development

A

Anonymous

27-10-2016 11:35 am posted by Anonymous

Hei!

Asiaan liittyen, olen huomannut seuraavaa

Tallensin käsittelykoreja tuoteryhmittäin inventaariota varten, että laskemisen jälkeen on sitten helppo sekä päivittää saldot että poistaa julkaistuista vanhat tuotteet joita ei enää käytössä. Päivitän ensin julkaisutilan ja sitten teen inventoinnin. Kun korin avaa toiminnolla Päivitä tuotteiden: julkaisutilaa, listalla olevien järjestys muuttuu. Tätä ei tee millään muulla toiminnolla! Nyt kun inventointi on tietysti tehty paperit kädessä varastolla, "sekaisin" olevan listan päivitys on aika hankalaa varsinkin kun useilla listoilla on yli sata tuotetta. Tietenkin voin hakea aina tuotetta ctrl+f tai selata listaa edestakaisin mutta arvannette, että tämä on melko aikaavievää. Olen ollut tästä asiasta yhteydessä tukeen mutta en ole saanut vastausta tai korjausta.

Jotain toimenpiteitä/ohjeita tarvitsisin tähän pian!

Kiitos ja hyvää päivänjatkoa!

A

Aleksi Martikainen

Visma

03-11-2016 11:45 am posted by Aleksi Martikainen

Hei,

Tutkimme asiaa ja tuolla todellakin on eri logiikka. Käsittelykorin kuuluisi tehdä tuotteiden järjestäminen tuotekoodin mukaan, kuten muissakin näkymissä. Tein tästä bugitiketin kehitykseen. Ilmoitan jo etukäteen: koska kyseessä ei ole järjestelmän toiminnan kannalta akuutti bugi, voi korjausaikataulu olla normaalia pidempi, sillä mahdolliset akuutimmat tilanteet otetaan käsittelyyn bugijonon ohi.

Palaamme tähän lähempänä, kun korjausaikataulu tarkentuu.

Mukavaa päivänjatkoa!

A

Anonymous

03-02-2017 8:09 am posted by Anonymous

Mahtavaa, nyt tuo tavallisen tuotelistauksen uudistus toteutui ja meilläkin hommat helpottuu huomattavasti. Kiitos paljon! Smiley Happy

Login or Signup to post a comment