Start a new topic
A

Anonymous

Asiakastietojen tuominen csv-tiedostolla

10-03-2016 1:17 pm posted by Anonymous

hei, kuinka saan tiedonsiirrolla (csv tideostolla) tuotua asiakkaitten laskutussähköpostiosoitetta? Sellaista kenttää ei pysty valitsemaan kun tuodaan asiakkaitten tietoja vaan minun pitää jokaisen asiakkaan kohdalla asiakaskortin kautta erikseen siirtää s-postiosoitetta laskutuss-postiosoite kenttään.


J

Jani Korhola

29-03-2016 9:49 am posted by Jani Korhola

Hei Susanne,

Rajapinnan kautta tuon tiedon tuonti jo onnistuu. Otin tämän nyt mukaan meidän työlistalle ja pyrimme saamaan tämän muutoksen valmiiksi kesään mennessä.

A

Anonymous

29-03-2016 8:48 pm posted by Anonymous

Liittyen asiakastietueen tuomiseen: onko jollain vippaskonstilla mahdollista tuoda yhdelle asiakkaalle useampi kontakti/yhteyshenkilö tietojen tuonnin kautta? Mitä olen tätä kokeillut, niin siirto ylikävelee aikaisemman kontaktin tiedot, sen sijaan että perustaisi sinne uuden.

T

Terhi Krutsin

08-04-2016 2:26 pm posted by Terhi Krutsin

Hei Kuisma,

Kiitos viestistäsi.

Tällä hetkellä tietojen tuonnin kautta voidaan tuoda vain yhden kontakti/yhteyshenkilön tiedot, muut yhteyshenkilöt täytyy lisätä manuaalisesti Netvisoriin. 

Laura Sainio

02-09-2016 11:02 am posted by Laura Sainio

Hei Susanne!

Tiedoksi: julkaisimme eilen asiakastietojen csv-tuontiin päivityksen, ja laskutussähköpostiosoite voidaan nyt tuoda asiakastietoihin tuota kautta.

Login or Signup to post a comment