Start a new topic

A

Anonymous

08-06-2016 11:02 am posted by Anonymous

Jos olet kohdistanut hyvityslaskun "kohdista" -toiminnolla, veloituslaskun maksettava summa (ei siis laskun ja kirjanpidon summa) muuttuu siksi, joka laskusta jää vielä hyvityksen jälkeen avoimeksi. Mikäli olet nyt käynyt kohdistuksen jälkeen vielä muuttamassa alkuperäistä laskua, hyvin suurella todennäköisyydellä maksaessasi laskua, se antaa sinulle virhellisen avoimen saldon.

Ainoa selitys jonka itse nyt tässä keksin miten tuo sinun mainitsemasi tilanne olisi mahdollinen, on että jos sinulla on useita välilehtiä auki (kuten itselläni usein), ei tiedot päivity näihin avonaisiin ikkunoihin ilman että näkymää päivittäisi (esim F5).

Täältä löydät yksityiskohtaisemman ohjeen hyvityslaskun kohdistuksesta

A

Anonymous

08-06-2016 7:23 pm posted by Anonymous

Hei!

Kiitos vastauksesta. Palautin laskun käsittelemättömäksi ja kirjasin laskun uudelleen laskussa olevalla sumalla. En siis vähentänyt hyvityslaskun summaa. Nyt avoinna oleva summa on laskun summa vähennettynä hyvityslaskun sumalla. Mutta suositellaan maksettavaksi summa on edelleen laskun alkuperäinen summa. Kirjanpidon tilit ovat nyt mielestäni oikein. Maksupäivään on vielä aikaan. Ilmoittelen sitten miten kävi.

Login or Signup to post a comment