Start a new topic
A

Anonymous

Käyttöönoton yhteydessä tiliöinnit oudot?

27-04-2018 8:59 am posted by Anonymous

Mistähän johtuu, kun ottaa uuden palkkamallin käyttöön niin palkkalajien tiliöinneissä on km-korvauksessa ja päivärahoissa tällaiset:

Miksi noita tiliöintejä ei ole yrityskohtaisissa vaan tuossa ohittavissa kirjanussäännöissä?


Maiju Soljasalo

03-05-2018 11:21 am posted by Maiju Soljasalo

Hei Josefiina,

oletko kopioinut jonkun Netvisorin valmiin palkkamallipohjan? Itse kun kopioin palkkamallin "Kuukausipalkka (perusmalli)", niin kilometrikorvauksella ei ollut tuollaisia tilejä?

A

Anonymous

03-05-2018 12:53 pm posted by Anonymous

Jeps kyllä vaan. Ns. oikea tiliöinti tulee "yrityskohtaisen tiliöinni ohittavat säännöt" kohtaan

Maiju Soljasalo

14-05-2018 12:36 pm posted by Maiju Soljasalo

Voisiko kyseessä joku muu kuin Netvisorin valmis palkkamallipohja? En saa toistettua tilannetta palkkamallin kopioinnissa? Tapahtuuko tätä usein, vain onko vain yksittäinen tapaus? Palkkamalleista voi valita kopioitaviksi myös "Omien hallinnoitavien yritysten palkkamallit" -välilehdeltä, johon tiliöintien asetuksia on voitu vaihtaa alkuperäisistä.

Jotta asia etenee, minun pitäisi pystyä toistamaan tilanne, mutta toistaiseksi kaikki palkkamallit ovat kopioituneet oikeilla tiedoilla ilman tiliöinnin ohittavia sääntöjä.

Mitä muita palkkamalleja yrityksessä oli käytössä ennen uuden palkkamallin kopiointia? Oliko olemassa olevissa palkkamalleissa tiliöintejä jotenkin muokattu kilometrikorvaukselle?

Login or Signup to post a comment