Start a new topic

R

Raisa Ruokonen

08-01-2019 1:35 pm posted by Raisa Ruokonen

Hei!

 

Samalle tulolajille kohdistuvat palkkalajirivit yhdistyvät tulorekisteriin lähetettäessä yhdeksi riviksi, jolloin tulorekisteriin lähtee kysymässäsi tapauksessa positiivinen luku. Oheisesta linkistä löytyy lomapalkan näkökulmasta tehty esimerkki samasta aiheesta.

 

Linkki aiempaan keskusteluun aiheesta

 

A

Anonymous

10-01-2019 10:16 am posted by Anonymous

Palkansaajan verokortin päivitystä ei ehditty ottaa huomioon ja palkasta pidätettiin liikaa veroa. Tapahtuuko tämän korjaaminen myös niin, että tehdään kokonaan uusi palkkalaskelma, johon kopioidaan miinus-merkkisenä edellisen laskelman tiedot ja lisätään uudet tiedot? Ennakonpidätyksen oikaisu palkkalajia ei näy meillä tuolla käytettävissä.

M

Minna Seistilä

10-01-2019 1:26 pm posted by Minna Seistilä

Hei Sami,

 

Voit palauttaa liikaa perityn ennakonpidätyksen muodostamalla lisälaskelman missä käsittelet ennakonpidätyksen palutuksen miinusmerkkisenä. Löydät tarkemmat ohjeet tukisivuiltamme: Liikaa perityn ennakonpidätyksen palauttaminen

 

Palkkatietoilmoitukselle tulee ko. tilanteessa nyt vielä ilmoitus, että Ennakonpidätyksen määrä on vähemmän kuin rahapalkka, mutta tuo virheilmoitus ei estä palkkatietoilmoituksen lähettämistä. Tulemme poistamaan tuon validointivirheen Netvisorista, koska verottaja on poistanut sen käytöstä. 

virhe.jpg

 

Mukavaa työpäivänjatkoa!

 

A

Anonymous

10-07-2019 9:07 am posted by Anonymous

Hei

 Liikaa perityn ennakonpidätyksen palauttaminen -linkki ei toimi. Löytyykö vastaava ohje jostain?

R

Rane Olsen

10-07-2019 12:04 pm posted by Rane Olsen

Moi Hanni,

 

Olisiko tämä toimiva: https://support.netvisor.fi/hc/fi/articles/360000085168

 

Login or Signup to post a comment