Start a new topic
A

Anonymous

Asiakastuessa edelleenn kehitettävää

11-01-2019 2:49 pm posted by Anonymous

Puhelintuen jonotusaika nyt yli neljä tuntia! Olisi taas kiireistä asiaa ja kukaan ei vastaa. Kysymyslista kasvaa tässä odottaessa. Jos jätän takaisinsoittopyynnön, niin soitto tulee 1-3 päivän sisällä.....jos satun olemaan paikalla. Tiketit odottavat 3-51 päivää. Sähköpostit viipyvät ja kysymyksiin vastata toteamalla sama asia jota kysyit. Aina ei edes itse muista mitä oli kysynyt kun vastaus viipyy. Turhauttavaa!

Onnistumisten suhde turhautumiseen on melko pieni ��  Tehkää jotain siellä tuen johdossa. Kehittymistä luvattiin jo keväällä, mutta ei vakuuta minua.

 

 


A

Anonymous

14-01-2019 8:56 am posted by Anonymous

Laitoin aikaa sitten sellaisen ehdotuksen että jokaisella pitäisi olla nimetty yhteyshenkilö ja hänelle suorat yhteystiedot (puh ja sähköposti). Mikään foorumi ei voi korvata tavoitettavissa olevaa ja palveluhenkistä oikeaa henkilöä.

 

Tällaista liiketoiminnan keskiössä olevaa ohjelmistoa ei kerta kaikkiaan voi käyttää jos tukea ei ole. Käyttökatkokset ja virheet tulevat nopeasti aivan liian kalliiksi yritykselle.

 

Tuki voisi olla maksullista, mutta sen PITÄÄ toimia hyvin.

A

Anonymous

14-01-2019 2:49 pm posted by Anonymous

Tuki asia turhauttaa todellakin. Yleensä kun asiaan tarvitsee vastauksen, se olisi saatava melko nopeasti. Yrittäjän työaika pitäisi mennä aivan muuhun kun netvisorin toimimattomuuteen.  Kukaan ei voi odottaa montaa päivää. Mistään tuesta ei voi mielestäni puhua, koska ketään nimettyä henkilöä ei ole saatavilla, puhelimella ei saa kiinni ketään ja tukiviestit roikkuvat monta päivää/viikkoa. Aivan käsittämätöntä miten VISMA voi toimia, eikä asialle ole tehty nyt vuoteen mitään vaikka asia on kyllä ilmeisesti tiedostettu. Yrityksillä pitäisi olla nimetyt henkilöt jotka edes hiukan tietäisi mistä on kyse, sillä välillä tuntuu ettei asiakaspalevlukaan tiedä aivan tarkalleen mitä kysytään ja vastaukset ovat hyvin ympäripyöreitä! Todella turhauttavaa!

N

Nanna Kokkola

15-01-2019 2:43 pm posted by Nanna Kokkola

Hei Hanna,

kävimmekin asiaa läpi ja tämän palaute koski InSchool-palveluita.

Kiitos Joel ja TrontiS palautteistanne ja kehitysehdotuksista Netvisorin asiakaspalvelua koskien. Teemme koko ajan töitä vieläkin paremman asiakaspalvelun puolesta. Kaikki palautteet ovat myös tervetulleita, jotta pystymme kehittämään toimintaamme edelleen.

Login or Signup to post a comment