Start a new topic
A

Anonymous

Netvisorin lomalaskenta - kehitys / palaute

25-02-2020 2:55 pm posted by Anonymous

Milloin netvisorin lomalaskenta saadaan kuntoon?

Käytämme valtavasti aikaa kuukausittain turhanpäiväiseen jumppaan, kun lomasaldot tai jaksotukset on pielessä ja niitä ei pääse muokkaamaan, kun osa kentistä lukittuja. 

Tässä muutama idea mitä sinne voisi korjata:

  • Henkilöt joilla kaksi lomalaskentatapaa käytössä esim sellaiset joilla on pohjapalkka + provisio-laskenta tai kk-palkka + lisät esim Kaupan tes, jossa kk-palkka huomioidaan vuosilomalain mukaisella kaavalla mutta lisät lasketaan prosentilla
  • Tuntipalkkaisten lomalaskenta, jos palkkajakso on edellinen kuukausi ja maksupäivä kuluvassa kuussa
    • Ei kerrytä oikein lomaoikeutta eikä euroja

 

  • Palkkamalli-valinta lomalaskenta-näkymään niin että voi rajata pois esim palkkionsaajat/matkalaskun saajat, joka kuormittaa liittoasiakkaissa näkymää niin paljon ettei haluttuja henkilöitä saa näkyviin kuin yksittäin klikkailemalla nimivalikosta.
  • Työajankirjaus ja vanhat vuosilomat; vuosilomasaldot menee aivan rullalle, jos palkkalaskelmalle nousee vanhoja pidettyjä lomia työajankirjauksen kautta ja saldot vähenee tuplasti

    Näistä asioista on mielestäni laitettu palautteita jo useampaan otteeseen teille eikä mitään tapahdu, olisiko tänä vuonna se ajankohta viimein milloin tämä Netvisorin uusi lomalaskenta vihdoin alkaa toimia siten kuten pitäisi? 
1 Comment

R

Raisa Ruokonen

26-02-2020 12:52 pm posted by Raisa Ruokonen

Hei Marika!

 

Kiitos viestistäsi!

 

Olet varmaan jo huomannutkin, että pelkästään tämän vuoden aikana olemme tehneet jo toistakymmentä käyttöä helpottavaa parannusta lomalaskentaan. Työ lomalaskennan parannusten parissa jatkuu parhaillaan, ja seuraavaksi teemme muun muassa muutoksia saldojen muokkaamisiin, lomalaskentanäkymään (mm. tuo mainitsemasi palkkamallivalinta on suunnitelmissa) ja myös kaksiviikkoispalkkojen lomien käsittelyyn.

 

Kaikki mainitsemasi asiat ovat kehityslistallamme, ja niitä edistetään jatkuvasti. Julkaisemme muutoksia viikottain, joten lomalaskennan parannuksetkin tulevat käyttäjille näkyviksi vähitellen. 

Login or Signup to post a comment