Start a new topic
A

Anonymous

Laskujen maksaminen ulosottomenettelyssä olevalle laskuttajalle?

31-05-2015 5:26 pm posted by Anonymous

Meillä on parikin vakituista toimittajaa, joilta ulosottaja vaatii maksettavksi itselleen 1/3:n laskun summasta. Tähän mennessä olemme tehneet homman kirjanpitäjän kanssa käsin - yksi maksu toimittajalle ja yksi tilisiirto ulosottajalle - ja sitten kirjanpitäjä yhdistää nämä kohdakkain. Voisiko tähän kehittää automaation ohjelmassa? Harmittaa, kun laskujen maksatus on muuten kerran viikossa noin vartissa tapahtuva tapahtuma, mutta nämä kaksi toimittajaa vaativat aina vaan käsityötä niin minulta kuin kirjanpitäjältä.


R

Rane Olsen

31-05-2015 8:55 pm posted by Rane Olsen

Moi Heikki,

Tällä hetkellä tämän käyttötapauksen mukaiseen maksatukseen ei valitettavasti ole mitään automatiikkaa. Olette käsitelleet maksut juuri siten, miten ne on tällä hetkellä järkevintä käsitellä. Tämä on itse asiassa ensimmäinen kerta noin kymmenen vuoden aikana, kun tällaista asiaa meiltä tiedustellaan.

A

Anonymous

01-06-2015 12:02 pm posted by Anonymous

Kiitos Rane

En ajatellutkaan, että kyseessä olisi kovin yleinen tapahtuma. Kyllä kaupunkilaisjärkikin sanoo, että ihan kaikkia ominaisuuksia ei voi ottaa ohjelmistoihin mukaan ja en osaa yhtään arvioida, kuinka työläs tai tarpeellinen ominaisuus tämän automatisoiminen olisi. Mutta toisaalta aateluus velvoittaa: jos tavoitteena on sujuva taloushallinnon flow, niin silloin tulee pyrkiä automatisoimaan myös - ehkä nimenomaan poikkeustapauksetkin - koska ne ovat niitä, jotka työn tekijältä aikaa vievät. Ja sehän on koko Netvisorin tarkoitus: että aikaa säästyy mekaanisista taloustehtävistä muihin tarkoituksiin.

R

Rane Olsen

01-06-2015 1:49 pm posted by Rane Olsen

Moi Heikki,

Meidän projektipäällikkömme lukevat myös Communitya aktiivisesti, joten kaikki tällainen palaute on enemmän kuin tervetullutta.

A

Anonymous

13-09-2016 1:24 pm posted by Anonymous

Meillä myös asiakas, jonka laskuja joudutaan manuaalisesti jakamaan kahtia. Toinen ulosotolle ja toinen toimittajalle.

A

Anonymous

05-12-2016 12:56 pm posted by Anonymous

Meillä näitä myös satunnaisesti ja lisänä vielä ennakonpidätyksen toimittaminen -> hoidetaan sitten palkkojen puolelta.

A

Anonymous

03-07-2018 4:11 pm posted by Anonymous

Meillä on myös ulosotto- ja ennakonpidätyslaskuja.

Login or Signup to post a comment